to 1WELT: no já chtěl dnesak uklidit a umýt auto..ale to silný mrholení je naprd...zkusím to zítra před srazem
Česká Lípa a ostatní city - pokec
- blazerider
- Pokročilý

Re: Česká Lípa a ostatní city v dosahu 40km spojte se :-)
to Marcelus: sem se těšil že tam bude další kombík po faceliftu..a ono nic..no tak příště
to 1WELT: no já chtěl dnesak uklidit a umýt auto..ale to silný mrholení je naprd...zkusím to zítra před srazem
Jo a o jakou komisi čelního skla..foplie chápu a stínítko taky..ale co to čelní sklo..si cheš dát vyhřejvaný? A ten Jaryn rosvícenej doufám dorazí
Čechy sliboval že dorazí tak mu ještě zítra zavolám abych se ujistil 
- globe
- Test driver

blaze: no to jsem zvedavej jestli bude hezky.. jestli bude chcat, tak nevim kam se v Boru schovat .. se holt prinejhorsim budem muset presunout do Intersparu
.. ale doufam, ze bude hezky ...
takze kolik se nas vlastne nakonec sejde ?
jooooo ted jedu jeste do prace pro fotak, at to muzeme mit poradne zdokumentovany ...
takze kolik se nas vlastne nakonec sejde ?
jooooo ted jedu jeste do prace pro fotak, at to muzeme mit poradne zdokumentovany ...
-
1WELT
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
2 BLAZE: budou mi měnit přední sklo a modrej pruh tam budu mit už v originál provedení
a mám potvrzeno 1 modrásek a 1 stříbrnák takže 5 kusů z lipy sraz 14.30 benzína na ladech odpočívadlo a 14,45 naberem zbytek v pihelu
a mám potvrzeno 1 modrásek a 1 stříbrnák takže 5 kusů z lipy sraz 14.30 benzína na ladech odpočívadlo a 14,45 naberem zbytek v pihelu
Clipper 1,8 16V 85 kw combi
- globe
- Test driver

1WELT: ja snad pojedu do Lipy a pak s vama zpatky do Boru

- blazerider
- Pokročilý

to 1WELT: počkej takže si zchrastil další dva? neříkej mi že taky z práce
No a FrFill pojede taky s náma z Lípy? hoši..tenhle sraz by mohl být dobrej v účasti
to globe:...no taky možný..ale aby se tam pak zlaták nezaleknul když by tam čekal sám a najednou takovej nával...aby si nepřipadal jak v Slunce seno a erotika když se na Italy přiřítila celá vesnice
a ještě to 1WELT
: hele a kde je to odpočívadlo na ladech? hod sem mapu..já sem tu teprve něco málopřes rok tak Lípu tak dobře zmapovanou nemám 
to globe:...no taky možný..ale aby se tam pak zlaták nezaleknul když by tam čekal sám a najednou takovej nával...aby si nepřipadal jak v Slunce seno a erotika když se na Italy přiřítila celá vesnice
a ještě to 1WELT
- blazerider
- Pokročilý

to globe: ja foťáka beru taky..bude jen dobře když tam nebudu jedinej..kvalita z tý mojí "digitální zrcadlovky" není nic moc

to 1WELT: no já přemýšlím že si jen koupim modrou folii a nalepím a vyříznu si ten nápis do toho stínítka sám...myslím že to vyjde určitě levněji než na nějký 4 stovky...a zbytek počká...jo a až bude ta garáž..tak jí pak udělám do fordáckýho stylu...na zeď pověsím vlajku FoFo team Česká Lípa a bude to

to 1WELT: no já přemýšlím že si jen koupim modrou folii a nalepím a vyříznu si ten nápis do toho stínítka sám...myslím že to vyjde určitě levněji než na nějký 4 stovky...a zbytek počká...jo a až bude ta garáž..tak jí pak udělám do fordáckýho stylu...na zeď pověsím vlajku FoFo team Česká Lípa a bude to
Naposledy upravil(a) blazerider dne 19.04.2008 14:01, celkem upraveno 1 x.
- blazerider
- Pokročilý

to all: takže když to počítám: já, globe, 1WELT, FrFill, zlaťák a pak nějaký další čtyři co někde nalákal 1WELT..že by se povedla účást v devíti driverech?
hele to už bysme fakt byly Novo Lipskej team
a jinač..když bude chcát tak někam zalezem..sice né na pivo..ale u nealka se pokecat dá taky ne

a jinač..když bude chcát tak někam zalezem..sice né na pivo..ale u nealka se pokecat dá taky ne
- globe
- Test driver

noo to zacina vypadat docela slibne
.. ale uvidime jak to dopadne zitra
.. kazdopadne doufam, ze klapne aspon to pocasi .. ale zalizt se nekam da
blaze: no a pokud sem 1WELTa dobre pochopil tak mysli to odpocivadlo nahore u Benziny u Intersparu na Ladech..kdyz pojedes na Bor, tak nahore u Sparu mas ten kruhac, vedle Benzinu a hned tam vpravo u silnice je takovy "jakoby" odpocivadlo .. ale vetsinou tam stojej kamiony ...
blaze: no a pokud sem 1WELTa dobre pochopil tak mysli to odpocivadlo nahore u Benziny u Intersparu na Ladech..kdyz pojedes na Bor, tak nahore u Sparu mas ten kruhac, vedle Benzinu a hned tam vpravo u silnice je takovy "jakoby" odpocivadlo .. ale vetsinou tam stojej kamiony ...
-
1WELT
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
JJ globe velmi dobře silnice 1/9 směr NEW BOR A TAKY TAM VELMI RÁDI STOJÍ FÍCI
TAKŽE: blaze,frfill,1welt,leo a lůba č.l a pihel globe a možná sluníčko a možná pppavel není to na 100% a jeden je nemocen VELKÁ KOCOVINA 
JO A JEŠTE POJEDE PANÍ WELTOVÁ A MALEJ WELTÍK musí prý poznat lidičky ,kteří si semnou píš
í a sráží

JO A JEŠTE POJEDE PANÍ WELTOVÁ A MALEJ WELTÍK musí prý poznat lidičky ,kteří si semnou píš
Clipper 1,8 16V 85 kw combi
- globe
- Test driver

no pratele.. kdybych nemel dorazit kvuli kocovine, tak bych asi fakt nedorazil
.. tak blbe mi zase dlouho nebylo, kazdopadne dneska ledviny proleju jeste jednou a zitra dorazim i kdybych mel mit pod volantem kyblik

- blazerider
- Pokročilý

tak to řeknu na odpočívadle pod parkovištěm u Interspar ne?
jj fíky už jsem tam párkrát viděl 
to 1WELT: no ty vole..ty tam bereš celou family..a pes jede taky?
počkej ted fakt nevim kdo teda všechno..ten leo a lůba jsou ty kluci z práce jo?
to 1WELT: no ty vole..ty tam bereš celou family..a pes jede taky?
počkej ted fakt nevim kdo teda všechno..ten leo a lůba jsou ty kluci z práce jo?
Naposledy upravil(a) blazerider dne 19.04.2008 16:43, celkem upraveno 1 x.
- globe
- Test driver

1WELT: ted jsem zrovna jel tam kolem toho vaseho zitrejsiho "zcuchplacku", stojej vam tam 3 kamiony
) .. ale myslim, ze se tam vejdete .. a ne ze tam budete kecat dve hodiny a ja budu v Boru cekat na namku sam

- globe
- Test driver

blaze: no lepsi je stat radsi az tam nahore vpravo za kruhacem ... oni sou docela haklivy na to, kdyz se stoji tam do toho kopecka vedle Sparu .. 
- blazerider
- Pokročilý

to globe: aha..tak jo dám na Tebe
A pokud jde o zlaťáka..víme kde bydlí..nebo spíš kde má hnízdo u jeho...takže si tam pro něj kdyžtak zajedem
hele a dáme nějakou cestu napříč lměstem?
hele a dáme nějakou cestu napříč lměstem?
- blazerider
- Pokročilý

to globe: jukni ještě sem akorát mi příjdou divný ty tvary..tvrdí že je to přesný..ale mě to moc nepříjde, co ty na to?
http://www.zpv.cz/obchod/shop/index2.ph ... &idRok=709
http://www.zpv.cz/obchod/shop/index2.ph ... &idRok=709