tak trochu jiný sraz - cyklovýlety - co takhle něco v 08/12
- qwerton
- Pokročilý
Re: tak trochu jiný sraz - cyklovýlet jaro 2011 duben/květen
ok, tak oficiálně potvrzuji termín 3.4. neděle.... čas cca 9:30
místo a trasu upřesním dneska večer, pokud nic nenamítáte proti Mníšku tak bych start nechal na stejném místě.
místo a trasu upřesním dneska večer, pokud nic nenamítáte proti Mníšku tak bych start nechal na stejném místě.
- Raada
- Test driver
Re: tak trochu jiný sraz - cyklovýlet 3.4.2011 neděle
Super, hlasim dva kusy
. Jeste upresneni pro ty, kteri nebyli na podzim - je to parkoviste naproti Penny marketu, poznavaci znameni jsou fofo s podlozkami.

- qwerton
- Pokročilý
už jsi na první stránce pěkně napsanej, večer zkusím udělat nějakou mapu a zase to sem hodím
jinak na sobotu hlásí asi 17°C, takže to opět vypadá na povedený den, ale hlásím, že v lese bude o něco chladněji, s tím počítejte.
jinak na sobotu hlásí asi 17°C, takže to opět vypadá na povedený den, ale hlásím, že v lese bude o něco chladněji, s tím počítejte.
- Nepér
- Zkušený
Jak to vyjde časově? (Kvůli jídlu
)

Mondeo mk4, 2.0i, 2010
- MART.IN
- Člen klubu
qwerton to má tak vymakaný, že počítá i s občerstvenim, s sebou stačí jen lehké zásoby
qwerton píše:super,
určitě doporučuju s sebou pití a nějaký běžný věci, jako ovoce a sušenku... jinak sraz je u Penny, takže tam můžeš něco dokoupit a cestou bude nějaký občerstvení...
Kuga 2,0 TDCi Black Panther 2010
Focus 1,8 EFI Black Panther 2002
Focus 1,8 EFI Black Panther 2002
- Raada
- Test driver
S nami prijede kamos, co taky jezdi na kole. Jen ma trochu strach, protoze ma oktavku. Tak ho radsi privezeme my
. Jinak biker je to docela dobrej, vahove je to takovej normalni chlap jako qwerton nebo MART.IN
.

- qwerton
- Pokročilý
taky jsem včera zkoušel kamaráda s oktávkou, ale nějak se mu to nehodí
jen, aby ten tvůj kamarad nebyl zklamanej, píšeš "Jinak biker je to docela dobrej" tak aby neočekával nějaký šílenosti
jinak jsem se nechal trochu inspirovat tím, jak jsi psal o tepovce 130 a pořídíl jsem si sport tester a snažím se jezdit v rozmezí 125 - 135 kvůli spalování. Efekt to má ten, že jsem skoro nejpomalější na trati. Včera mě v jednom kopci v Krčáku vzali 3 evidentní šneci, který by mě normálně viděli jen záda, protože ten kopec jezdím ve šlapkách a rychlost nejde pod 15km/hod. Ale včera cca 6km/hod - jel jsem na tep, takže tempo extra šnek (alias jedna veverka, použiju-li terminologii z Prague Unit) a oni si asi vnitřně říkali "blbbečku tlustej, co na to lezeš, když ti to nejede...." já vůl to jel na 1:1 abych se nehnal, ale docela se dařilo to v tom rozmezí držet. tak snad to bude mít nějakej efekt.
no, jinak k neděli...
občerstvení je jasný, něco k jídlu a pití s sebou MART.IN krásně citoval, díky.
minule jsme měli oběd Na Prachandě na Dobříši, myslím, že to můžeme zopakovat, jídlo bylo dobrý a slušnej výběr pro každého. Mapu jsme včera nějak nestíhal, ale už to mám trochu v hlavě, tak snad dneska to sem hodím.
no a délku bych zachoval plus mínus kolem těch padesáti, ne?

jinak jsem se nechal trochu inspirovat tím, jak jsi psal o tepovce 130 a pořídíl jsem si sport tester a snažím se jezdit v rozmezí 125 - 135 kvůli spalování. Efekt to má ten, že jsem skoro nejpomalější na trati. Včera mě v jednom kopci v Krčáku vzali 3 evidentní šneci, který by mě normálně viděli jen záda, protože ten kopec jezdím ve šlapkách a rychlost nejde pod 15km/hod. Ale včera cca 6km/hod - jel jsem na tep, takže tempo extra šnek (alias jedna veverka, použiju-li terminologii z Prague Unit) a oni si asi vnitřně říkali "blbbečku tlustej, co na to lezeš, když ti to nejede...." já vůl to jel na 1:1 abych se nehnal, ale docela se dařilo to v tom rozmezí držet. tak snad to bude mít nějakej efekt.
no, jinak k neděli...
občerstvení je jasný, něco k jídlu a pití s sebou MART.IN krásně citoval, díky.
minule jsme měli oběd Na Prachandě na Dobříši, myslím, že to můžeme zopakovat, jídlo bylo dobrý a slušnej výběr pro každého. Mapu jsme včera nějak nestíhal, ale už to mám trochu v hlavě, tak snad dneska to sem hodím.
no a délku bych zachoval plus mínus kolem těch padesáti, ne?
- Jozkablack
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
O víkendu má bejt nádherný počasí. Tak pokud nebudete chtít bejt na sále jako minule (nevim jestli má Prachanda zahrádku), můžete se stavit přímo ve Staré Huti, v restaurci Česká Hospoda. V době obědů, hotovková i minutková kuchyně, celkem dobrý pivko a hlavně nádherná zahrádka. Je to cca 3km od Prachandy. Jezdim tam na kole rád. Mám to kousek od chaty a hlavně tam vaří ségra. Zrovna na ten Váš víkend má službu. Stejně jako já, takže si tam s Váma nedám ani rande. Dorazím o týden později
Jinak přeji ať vám to klapne.
GPS: 49° 46′ 56,495″ N, 14° 11′ 49,174″ E

Jinak přeji ať vám to klapne.

GPS: 49° 46′ 56,495″ N, 14° 11′ 49,174″ E
- Přílohy
-
- mini.jpg (44.01 KiB) Zobrazeno 1618 x
Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
- qwerton
- Pokročilý
tak se snažím to nějak naplánovat, ale zatím jsem na 35 km a teprve jsem na obědě a daleko od slibované vrcholové prémie
..... no, jdu pokračovat 

- qwerton
- Pokročilý
tak co třeba takto? je tam případně pár míst, kde se to dá zkrátit....
cesta vede z Mníšku na Řitku, nám známou Skalku s občerstvením, Kytín, následuje prohlídka VÚ Klondaik na hřebeni, Voznice, Stará Huť, Dobříš (buď Huť nebo Dobříš oběd), vrcholová prémie Kazatelna, pak dlouho lesem do Chouzavá a Mníšek...
cesta vede z Mníšku na Řitku, nám známou Skalku s občerstvením, Kytín, následuje prohlídka VÚ Klondaik na hřebeni, Voznice, Stará Huť, Dobříš (buď Huť nebo Dobříš oběd), vrcholová prémie Kazatelna, pak dlouho lesem do Chouzavá a Mníšek...
- Nepér
- Zkušený
Je to dobrý, jen mám strach, abych si mohl večer sednout 

Mondeo mk4, 2.0i, 2010
- qwerton
- Pokročilý
no co, tak si když tak lehneš no
ještě jsem zapomněl napsat, že některý cesty jsou podle mapy tečkovaný, tzn. vhodné pro MTB

ještě jsem zapomněl napsat, že některý cesty jsou podle mapy tečkovaný, tzn. vhodné pro MTB

- Raada
- Test driver
Super, dobra prace
.

- Ada
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Opravdu dobrá práce!!
přeji Vám krásné počásko a pohodovou jízdu

přeji Vám krásné počásko a pohodovou jízdu

Focus ll,3 Dv.HB,Zetec 1.6,BlueJeans color 04.2006
"Když nejde o život,tak jde o hovno"
- kule
- Nováček
Zdravím všechny, zaregistroval jsem se až dnes, ale už teď vidím že je to pozdě. Moc rád bych se s váma projel, ale bohužel mám něco neodkladného a nejde to přeložit.
Tak doufám že se to ještě nekdy zopakuje. Nejsem žádnej závodník, ale snad bych to ušlapal. 

Ford Focus Combi 2002 1.8 TDCI 85kw (již prodán
)
Ford Mondeo Combi 2009 2.2 TDCI 129kw

Ford Mondeo Combi 2009 2.2 TDCI 129kw