pockej, jakej? To ze jsem dojel?Dany píše:KTM: Dany by udělal dětem radost, tudíž by to psychicky dal. Vše bylo vpoho, ale najednou ty korýtka. Myslím, že za to mohl zewlův nemístný žert.

pockej, jakej? To ze jsem dojel?Dany píše:KTM: Dany by udělal dětem radost, tudíž by to psychicky dal. Vše bylo vpoho, ale najednou ty korýtka. Myslím, že za to mohl zewlův nemístný žert.
Dík -chtěl jsem nějaké překvápko. Finačně to bylo v normě ,tak vpoho. Měl jsem radost,že jte to nečekali-jak říkáš valili kukadla. Původně jsem chtěl dát písty + lahvinku. Ale moje drahá polovička měla dobrý nápad . Chlapům písty a ženským červený mok-je to lepší,ať se necítí odstrčené . Dobrá strategie néééééééé !!!!!!!Mira píše:KTM: ty ceny - aspoň to vínisko jsi klidně mohl hodit do startovného, myslím že nejsem jediný, kdo valil kukadla když jste začali tahat ceny z krabice
Já na druhý den taky valil kukadla na tu smršť bílého marasu. Taky byl můj mazlík umytejPedroH píše:Jak jsem psal - KTM sraz byl po všech stránkách super (počasí, účast, zábava, posezení, ceny...prostě všechno).
Já měl včera umyté auto - zdůrazňuji MĚL - dneska po cestě z práce v solno-sněhové břečce je opět kandidát na vítěze v soutěží "o největší prase"
neboj, kdyz neco reknu, tak to platiKTM píše:Zewle : oskenuješ sem ty výsledky z toho superbowlu![]()
Až na těch fotkách jsem si všiml,že jsi byl princem večera (píst = korunka )
O Danyho tady nejde ,ale jak to mám teď vysvětlovat doma ,že p.mirinová je lepšízewl píše:mirin: co ma rikat takovy Dany![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host