RAkusaci jazdit nevedia. Prejdes Wieden, chces ist 140 km/h a nie 130 km/h lebo mas pred sebou streku dlhu 800 km a chces ist v lavo lebo obiehas pomalsich. zrazu sa ti tam streli rakusky trotl bez toho aby sa pozrel. zabrzids, das mu trubu a on ti este pribrzdi a co je najlepsie - zavola na teba fizlov ze ho ohrozujes. Uz som takuto situaciu zazil a bolo pomerne tazke vysvetlovat rakuskemu trotlovi kto koho obmedzil.
Inak ked ta niekto ohrozuje na Slovenskej dialnici a ty zavolas nasich policajtov tak ta vysmeju. povedia ti ze na Slovesnku takto jazdi polovica vodicov a keby sa mali kazdemu pripadu venovat tak by nic ine nerobili. takze akurat zavolas do Expresu a upozornis ostatnych vodicov na samovraha.
Ked ide niekto po dialnici 200 km/h vlavo a nerobi mysicky ale zapne smerovku aby na seba upozornil alebo raz blikne a nelepi sa ti do kufra, tak preco by som ho nepustil. Ono spataky su na to aby sa clovek do nich aj pozeral. Ponahla sa tak nech ide - nakoniec to prikazuje aj vyhlaska, ze pokial ide rychlejsie vozidlo tak je tvojou povinnostou ho pustit. Co ked sa ponahla do nemocnice alebo niekam inam. Blbe je to vtedy ak sa ti lepi do kufra tak ze nevidis jeho znacku a vyslovene si vynucuje aby si ho pustil. Ty by si ho velmi rad pustil, nemas vsak kam lebo obiehas kamion a rychlejsie ti to uz nejde alebo je pred tebou iny vodic. To su potom aroganti, ktorych neznasam.

Ono na slovenskych cestach jazdi velmi vela "ucitelov", ktori sim myslia, ze mozu beztrestne jazdit 130 km/h vlavo a nikto ini nesmie ist viac ako je povolena rychlost. takych by som strielal.