Nahoru je naproti petce, zkus to, kdyby to neslo, proste to tam narvienjoy píše: 01.01.2021 22:19 Jako úplně skvělej fór je, že mi to to radí řadit nahoru, když mám zařazenou pětku![]()
Jenomže automat bych nikdy nechtěl, na tyhle "vymoženosti" prostě nejsem. Nemám rád, když nějaký stroj přemýšlí a dělá něco za mě, to bych si tu jízdu neužil. Jsem prostě asi stará škola. K automatu mě donutí až nějaký hybrid nebo elektroovo píše: 02.01.2021 08:50 Tak pokud je ta 'zánovní ojetina' v automatu, tak bych se nebál, tam to dusit pod plynem v nízkých otáčkách ani nejde.
Pravda je, že na dálnici to s tempomatem vyjíždí kopce bez podřazování i tam, kde bych u manuálu asi už řadil. Ale při šlápnutí na plyn to podřadí vždy.ZaQik píše: 02.01.2021 09:53 zklamu Te - nove automaty bohuzel trapi motor v nizkych otackach skoro celou jizdu
Já jsem si všiml, že dneska se sportovní režim na volič u naftových motorů už ani moc nedává. Ale pokud máš navolen sportovní režim a řadíš manuálně, tak by snad tempomat přeřadit neměl... ale nevím, nezkoušel jsem takovou kombinaci.stano. píše: 02.01.2021 10:07 ...Co ma serie je "sportovy rezim" (ak sa to na naftovom MPV da vobec tak volat).
...
No ale kolko soferov to takto riesi...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 6 hostů