... ale velkou vetsinujakub.sampon píše:(nemyslim všechny)

... ale velkou vetsinujakub.sampon píše:(nemyslim všechny)
Kudla jakube,taky mam dny kdy me serou vsichni okolo,ale ty je mas dost castojakub.sampon píše:Dneska mě vytočila ženská na přechodu...
pak mě ještě vytočil malinko týpek s džípem... a pak mě vytočila ženská která vyjížděla z poza mostu...
.
No až tak často ne vlastně včerejšek byla výjimkasoulec píše:Kudla jakube,taky mam dny kdy me serou vsichni okolo,ale ty je mas dost castojakub.sampon píše:Dneska mě vytočila ženská na přechodu...
pak mě ještě vytočil malinko týpek s džípem... a pak mě vytočila ženská která vyjížděla z poza mostu...
.
jo jo jo přesně takZdwora píše:... ale velkou vetsinujakub.sampon píše:(nemyslim všechny)
mohu se jen zeptat proč sis nechal dát u motoru 1.6 spoluúčast 10% ?když by jsi určitě finačně zvládl i 1% u motoru 1.6speedex píše:Tak dneska mě nějaká svině kolem 12 hodiny v poledne u baráku kopla na pravé straně do auta pod víčkem nádrže a mám to tam fest promáčklé a velkou díru v zadním nárazníku. Mám i havarijní pojištění u Generali ALLRISK ale spoluúčast je 10.000Kč tak nevím co mám teď dělat. Policajty jsem zavolal a oni si to nafotili a prý že to budou řešit ale pochybuju že někoho najdouA zrovna teď před vánocema
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host