A zjistuju, ze mi chybi ukazatel teploty v interieru
 Fakt se v tom nejak neorientuju.
 Fakt se v tom nejak neorientuju.Ze bych se konecne podival do manualu?

Ale muzes ji pak zase vypnoutZaQik píše:... jenze pri stisku AUTO se klima zapne ... takze ji pousti.

Jak muze neco vysusovat, kdyz pri venkovni teplote pod +4°C klima uz nepracuje?Anndy píše: V zime sa este obcas oplati mat pustenu klimu aj preto, ze vzduch sa vysusuje, cim sa zabranuje roseniu skiel vo vnutri.

, keď pustím tlačítko červené so symbolom ofuku čelného skla (teda aspoň mne tá kontrolka toto pripomína) . Vtedy sa pustí klimatizácia, fúka HI (teda naplno), pustí sa vykurovanie čelného skla, vykurovanie zadného skla, vykurovanie vonkajších spätných zrkadiel, vykurovanie ostrekovačov (ak sú vykurované)..je to teda  režim na čo najskoršiu prípravu auta na jazdu...
 , keď pustím tlačítko červené so symbolom ofuku čelného skla (teda aspoň mne tá kontrolka toto pripomína) . Vtedy sa pustí klimatizácia, fúka HI (teda naplno), pustí sa vykurovanie čelného skla, vykurovanie zadného skla, vykurovanie vonkajších spätných zrkadiel, vykurovanie ostrekovačov (ak sú vykurované)..je to teda  režim na čo najskoršiu prípravu auta na jazdu...  ....tento režim sa pustí nezávisle na tom, v akom režime sa v danom okamžiku nachádza..môžem mať vypnuté AC, zapnuté, je to jedno...po vypnutí tohto červeného tlačítka sa klimatizácia vráti do predchodzieho režimu..snáď som to napísal zrozumiteľne
 ....tento režim sa pustí nezávisle na tom, v akom režime sa v danom okamžiku nachádza..môžem mať vypnuté AC, zapnuté, je to jedno...po vypnutí tohto červeného tlačítka sa klimatizácia vráti do predchodzieho režimu..snáď som to napísal zrozumiteľne 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů