co vas v posledni dobe vytocilo

Moderátor:phofy
Odpovědět
petulak
Test driver
Test driver

Re: co vas v posledni dobe vytocilo

Příspěvek od petulak » 30.10.2010 14:30

mickielli15 píše:no třeba v Itálii se bliká i na kruháči a to doleva, jakože pokračuju na kruháči, to je myslím docela chytrý...
Ale tam zase neměněj skoro každý 4 roky lekárničku/ lobovanou/ :irre: """"" jinak v té itálii:dobrej počin. :bravo22:
FF-1.8-16V-ZETEC-E, SPORT-hatchback

mickielli15
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od mickielli15 » 30.10.2010 20:53

Tak tu mluvíme dneska o různých věcech, a já jel na výlet. Jedu, přede mnou Oktavián. Klasika. Dlouhá rovinka, volno. Dal jsem blinkr a předjíždím. Dal plnej kotel. Max mě naštěstí podržel, takže jsem ho předjel. Nu a načež on za mnou a svítí světlama. Říkám si - to si dělá prdel??? To dělá každýmu, kdo ho předjede? Tak jsem zpomalil, nechal ho předjet a řádně ho vytroubil a prosvítil. V následující obci jsem si stoupnul v křižovatce vedle něj, stáhnul okno a trochu jsem mu promluvil do duše, asi tak 100 decibelama. Frajírek kolem 40-ti, knírek, bradku, byl zkoprnělej a evidentně si nepřál, abych vystoupil, protože já byl docela rozžhavenej. Hodil blinkr doprava, což předtím neměl v plánu, protože neblikal, a odjel. To, že člověk předjíždí na přehledným úseku, na tom nevidím nic špatnýho. To, že mu někdo v tomto brání, považuju za pokus o vraždu. Jenom doufám, že se tu neobjeví reakce typu "nepředjížděj". Já toto dělám bezpečně, když vím, že mám místo. Poslední dobou už naštěstí počítám i s tím, že těhle imbecilů je u nás velká spousta. Zakomplexovaný idioti, kteří nesnesou nikoho před sebou i za cenu, že ho bude ohrožovat. Domluvil jsem :evil: :puke_r:
Focus C-max 2004 2.0 TDCi 100kw DPF, stříbrná met., GHIA, vyhř. př.sklo, aut. klima, tempomat, ESP, dešť. senzor, zatím plecháče, ale mazel edition :-)
Obrázek

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 30.10.2010 21:00

jeden clen fora , ktery si pred 1,5 mesicem zamluvil jeden naraznik , s tim ze ho 100% bere , pak me asi 3 dni bombardoval abych mu poslal fotky ,ze kdyz neco potvrdi tak chce videt jak vypada , tak jsem ho vyhrabal jeste vecer jsem ho sel fotit , a poslat , a ted kdyz mel prijet tak nemel ani trochu slusnosti aby se ozval a napsal mi na druhy dotaz ze ma platit tamhleto a tamto a ze ho vzit nemuze . :wallbash:
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

tomason
Test driver
Test driver

Příspěvek od tomason » 30.10.2010 21:15

Přesně tohle mi udělal kokot s knírkem v modré Coctě ve vesnici mě vybržďoval na 30km/h bylo všude 50 a když jsem ho chtěl předjet jel 170.
byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI

sid
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od sid » 30.10.2010 21:43

mickielli15 píše:no třeba v Itálii se bliká i na kruháči a to doleva, jakože pokračuju na kruháči, to je myslím docela chytrý...
no myslím , že něco podobnýho platilo i u nás buď vyhláška 100 nebo ještě 80
Ford focus II 1,8 HB 2007
Obrázek

petulak
Test driver
Test driver

Příspěvek od petulak » 31.10.2010 08:00

Tak na to si bohužel, nepamatuju. Ale mohlo to tak být. Já dělal první ŘP v roce 1969 a to byla vyhl. 141. Jenže vté době bylo těch kruháků málo a méně aut. :mrgreen: :mrgreen:
FF-1.8-16V-ZETEC-E, SPORT-hatchback

mickielli15
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od mickielli15 » 31.10.2010 11:45

tomason píše:Přesně tohle mi udělal kokot s knírkem v modré Coctě ve vesnici mě vybržďoval na 30km/h bylo všude 50 a když jsem ho chtěl předjet jel 170.
ty vogo nebyl to fakt on? Tohle byla taky modra Cocta kombi. A popis sedí. Pokud by to byl on, tak se divím, že má obličej ještě na svým místě...
Focus C-max 2004 2.0 TDCi 100kw DPF, stříbrná met., GHIA, vyhř. př.sklo, aut. klima, tempomat, ESP, dešť. senzor, zatím plecháče, ale mazel edition :-)
Obrázek

spoofan
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od spoofan » 31.10.2010 11:48

Mozna je to jenom vlastnost majitelu modre Cocty (kombi)
Byl FF II 2.0 TDCI, je Seat Leon 1M 1.6 16V

Eidž
Test driver
Test driver

Příspěvek od Eidž » 31.10.2010 13:52

mickielli15 píše:... já jel na výlet. Jedu, přede mnou Oktavián. Klasika. Dlouhá rovinka, volno. Dal jsem blinkr a předjíždím. Dal plnej kotel. Max mě naštěstí podržel, takže jsem ho předjel. .....
Déjà vu? Se Ti to stává nějak často, čéče...

Z jiného soudku. Pokud pojedete z HK směr Pardubice, silnice I/37. Při výjezdu počítejte s tím, že se předjíždí odstavným pruhem. Předjíždění vpravo mimo obec na dvoupruhu je tam standard...

Seat Altea XL-prodáno
Ford Focus kombi, 1,8 TDCi, 85 kW, Ghia(+tempomat,+DRL), RV 05/2002-prodáno
Honda Jazz, 1,4 GD1 61 kW, automat(+DRL), RV 03/2003
Škoda Forman 135, LPG, 43 kW, GLX, RV 12/1992, model 1993-prodáno

mickielli15
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od mickielli15 » 31.10.2010 18:35

no, jednou za měsíc takovýho koko.ta potkám, což je myslím ještě štěstí, že ne častěji... :puke_r:
Obrázek

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 11.11.2010 21:12

foki píše:jj taky jsem cetl . kreteni !!!!! sporeni znici , nebo respektive zdani a tim lidi prestanou sporit a to muzou udelat behem smluvnich vztahu protoze si to spori normalni lidi kterí se nebudou proti statu soudit , ale aby podobným zpusobem zdanily prijmy z fovoltaických elektraren to maji strach aby je firmy ktere to provozuji nezalovaly . a kvuli temto firmam zaplati zase normalni lidi vice , protoze stat povolil neco co zdrazi naklady na energie a profitovat z toho budou zase ty megalomanske projekty i kdyz to bylo urcene pro rozvoj zdrojů pro domacnosti (mysleno kdyz si nekdo da treba 20 panelu na strechu a co neupotrebi , proda CEZu nebo EONu ) a najednou je z toho byznys jako svine ale zase jen pro par vyvolených , nekde jsem cetl ze nejaky poslanec byl zasadne proti a pritom ma velky podil v jednom z velkých voltaických polí .

a uz je to tady :

Jisté je jen to, že Česko může solární průšvih vyjít ještě pěkně draho. Solárníci už kvůli úternímu uvalení 26% daně na jejich zisky hrozí arbitrážemi. „Zpětné zdanění je do očí bijící porušení původních pravidel hry, které se dá jen těžko odůvodnit. Stát v soudních sporech a arbitrážích zaplatí minimálně o 168 miliard korun více, než vybere na solární dani,“ hrozí šéf České fotovoltaické asociace František Smolka.

zdroj :http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-domac ... -vtip.html

a zpetne zdaneni stavajicich smluv neni poruseni puvodnich pravidel ?
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :

PeS
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od PeS » 12.11.2010 21:17

foki píše: a uz je to tady :

.... Solárníci už kvůli úternímu uvalení 26% daně na jejich zisky hrozí arbitrážemi. „Zpětné zdanění je do očí bijící porušení původních pravidel hry, které se dá jen těžko odůvodnit.

Mně zdravý rozum říká že když to bude platit od příštího roku že to těžko může být zpětné zdanění a to platí pro obojí.

Konik
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Konik » 12.11.2010 21:44

Přesně tak.
Ford Focus MkIII Combi 1.6 EB (2014)
Renault Clio IV 1.2 (2014)
ex: Ford Focus MkI 1.6 Combi (2003)
ex: Mazda MX-5 NB 1,8 (1999)
ex: Citroën C3 1.2 VTi (2015)

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 13.11.2010 22:41

PeS píše:
foki píše: a uz je to tady :

.... Solárníci už kvůli úternímu uvalení 26% daně na jejich zisky hrozí arbitrážemi. „Zpětné zdanění je do očí bijící porušení původních pravidel hry, které se dá jen těžko odůvodnit.

Mně zdravý rozum říká že když to bude platit od příštího roku že to těžko může být zpětné zdanění a to platí pro obojí.

oboji je asi mysleno tak ze nekdo chce jednostranne upravit smluvni vztah .
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :

PeS
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od PeS » 14.11.2010 19:16

foki píše: oboji je asi mysleno tak ze nekdo chce jednostranne upravit smluvni vztah .
OK ale nazývat to zpětným zdaněním je trochu manipulace. Mimochodem když ti vláda
zvedne daň z příjmu, DPH nebo spotřební tak taky houby naděláš. Zrovna u DPH můžeš
mít smlouvu jakou chceš ale u víceleté smlouvy DPHčko odvádíš vždy podle aktuální
platné sazby. Vláda se rozhodla seškrtat nějaké dávky (což dotace na stavebko a solárka
jsou) a jinak než zdaněním se to nedá legálně udělat, měnit zpětně podmínky uzavřených
smluv a zákonů by bylo riskantní.

Co se mně týče tak těm solárníkům to přeju, ale Špidla by si měl nafackovat za to co
vyrobil, vůbec k tomu nemuselo dojít nebýt těch zeleno-eko dementů...

Odpovědět

Zpět na „Pokec“