Proc je horsi? Podle me to spis brzdi nastavby. http://mobilenet.cz/clanky/touchwiz-vs- ... epsi-12481Nonid píše:To je docela jednoduchy, cistej android je ale spis horsi.
Sorry že se k tomu vracím, ale jaké nároky nesplňuje?Skodax píše:WP jsem zkusil, předal ségře a ta se toho do roku zbavila. Pro mě moc omezený systém. Je jednoduchý a tak ho doporučuju volačů a smskářům, ale jinak nesplňuje nároky.
Osobně nový telefon v rodině dostane u nás ihned root, custom recovery a Cyanogemod. Tím pádem nejnovější android, stejné UI a bez bordelu, lagů atd. Takže bez jakéhokoliv tlačení jsou všichni kolem mě na stejném systému a platformě s tím, že se nemusí učit ovládat věci nově.
![]()
![]()
Dej se na politiku, umis se perfektne vyhnot odpovedi.Nonid píše:Karel2: Jenze ty si tu nadstavbu predstavujes jako doslovnej vyznam toho slova, tak to ale neni. Je to spis prestavbaA nektery jsou dobry, nektery jsou spatny, tak to proste je.
Porad nevim proc. Ja dal test, kde je opak Tveho tvrzeni, jsem natvrdlejNonid píše:To je docela jednoduchy, cistej android je ale spis horsi.
Na XDA som vareny-peceny a som v kontakte s chlapcami co su autormi Slim romiek. Cisty android alebo jeho odnose (AOSP, Slim, Cataclysm, Chroma, ...) budu vzdy lepsie ako ten balast co dostavas od vyrobcov telefonov (mozno az na vynimku Motoroly, pri ktorej ide o cisty android so zopar dodatocnymi a uzitocnymi fičurkami).Nonid píše:Spravne udelana nadstavba zbavuje android hroznejch blbosti a je z 99% optimalizovana na modely, na ktery se dela. Sam jsem to zazil, Huawei Ascend P6 s cistym androidem mnohem horsi(vykon nizsi o 40%, vydrz baterky o 50%), totez sony xperia miro.
A vies, ktory operacny system mal tuto funkciu ako prvy?grycatko11 píše:...
A jedna perlička na závěr. Řekne ti telefon kdy je čas odejít na schůzku abys dorazil včas např kvůli zácpě?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host