Česká Lípa a ostatní city - pokec
-
1WELT
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
Re: Česká Lípa a ostatní city v dosahu 40km spojte se :-)
zatím je v tom trochu chaoz ale asi tak 10 kousků 
Clipper 1,8 16V 85 kw combi
- globe
- Test driver

1WELT: tak jestli je to jen par set let, tak to teda jeste prekousnu

-
1WELT
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
no jistě, jak jinak tak jsem zvědav na ten náš sraz důchodců 
- globe
- Test driver

1WELT: tak kdyz uz jsme u toho ... tak kolik to je ? "juniore" ? 
-
1WELT
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
mrkni do profilu 
- globe
- Test driver

aaaaaa..tak uz vsechno vim
.. sakra .. asi sebou vezmu synovce, at tam nejsem nejmladsi 
- blazerider
- Pokročilý

to Marcelus: no..Já, 1WELT, globe, "zlaťák" z boru, snad Ty
, FrFill ( mám dojem že to tu zatím nepotvrdil ale snad jo)...jo a 1WELT tvrdil že má nějaký dva týpky od něj z práce tak jsem na něj zvědavej
...no tak nebo tak každej počet víc jak tři je dobrá změna k lepšímu ne?
to 1WELT: hele ty "Vévodo důchodců"
tady hraje hérečku s věkem..je to starej pardál kterýmu ještě kape mlíko po bradě
to globe: no snad to přeplánuješ..alespon na hodku se juknout a pokecat..a ten z Boru sliboval že přijede...tak uvidíme..snad nezklame..jestli jo tak si za nim dojedem a obtáhnem mu čtyřkolku klíčem
né ale říkal že se mu sobota hodí
to FrFill: hele ten hemerite byl nějakej speciál nebo klasik?
jinak nevíte jak je to ve vyhlášce se stínítkama na předním skle?
to 1WELT: hele ty "Vévodo důchodců"
to globe: no snad to přeplánuješ..alespon na hodku se juknout a pokecat..a ten z Boru sliboval že přijede...tak uvidíme..snad nezklame..jestli jo tak si za nim dojedem a obtáhnem mu čtyřkolku klíčem
to FrFill: hele ten hemerite byl nějakej speciál nebo klasik?
jinak nevíte jak je to ve vyhlášce se stínítkama na předním skle?
-
1WELT
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
2 blazerider: myslím 10-15cm je maximum prostě aby ti to neberánilo v zorném poli. to ti říkám já 
- FrFill
- Pokročilý

Ja taky přijedu,tohle si nemužem s Fofikem nechat ujít
to Blazi:ten hemerite je normal klasik
to Blazi:ten hemerite je normal klasik
- globe
- Test driver

blazerider:
vyhláška ministerstva dopravy a spojů č. 301/2001 Sb., paragraf 20, odst.4 říká:
(4) Na zasklené plochy vozidel lze připevňovat mimo vztažné plochy výhledu pouze průhledné barevné fólie, včetně perforovaných, které při pohledu z vozidla nemění ani nepohlcují barvu předmětů, návěstních světel a světelných signálů a splňují technické požadavky stanovené v předpisové základně. V zorném poli řidiče nesmí být umístěny žádné předměty (např. okrasné a upomínkové), které by omezovaly výhled řidiče všemi směry, s výjimkou schválených označení určených k umístění na skla vozidla. Tato podmínka neplatí pro zadní skla vozidel kategorie M3. Výhled zadním sklem vozidla kategorie M1 může být částečně snížen schváleným příslušenstvím nebo přepravovanými předměty, avšak jen za podmínky, že je vozidlo vybaveno pravým vnějším zpětným zrcátkem homologovaného nebo schváleného typu. Výhled předním sklem u vozidel kategorie M3 může být částečně snížen vedle schválených označení určených k umístění na skla jen směrovou tabulkou.
precetl jsem si to asi 6x a stejne jsem to nepochopil a nic jsem z toho nevycet
vyhláška ministerstva dopravy a spojů č. 301/2001 Sb., paragraf 20, odst.4 říká:
(4) Na zasklené plochy vozidel lze připevňovat mimo vztažné plochy výhledu pouze průhledné barevné fólie, včetně perforovaných, které při pohledu z vozidla nemění ani nepohlcují barvu předmětů, návěstních světel a světelných signálů a splňují technické požadavky stanovené v předpisové základně. V zorném poli řidiče nesmí být umístěny žádné předměty (např. okrasné a upomínkové), které by omezovaly výhled řidiče všemi směry, s výjimkou schválených označení určených k umístění na skla vozidla. Tato podmínka neplatí pro zadní skla vozidel kategorie M3. Výhled zadním sklem vozidla kategorie M1 může být částečně snížen schváleným příslušenstvím nebo přepravovanými předměty, avšak jen za podmínky, že je vozidlo vybaveno pravým vnějším zpětným zrcátkem homologovaného nebo schváleného typu. Výhled předním sklem u vozidel kategorie M3 může být částečně snížen vedle schválených označení určených k umístění na skla jen směrovou tabulkou.
precetl jsem si to asi 6x a stejne jsem to nepochopil a nic jsem z toho nevycet
- globe
- Test driver

kazdopadne obecnej nazor je takovej, ze na celni sklo by se nemelo davat nic, vyjma dalnicni znamky atd .. ale mam znamy ktery maj treba i 16 cm sirokej pruh a u policajtu bez problemu ... na STK sice s vyhradama, ale prosli taky .. asi taky hodne zalezi na kteryho vola zrovna narazis

- blazerider
- Pokročilý

to globe: díkys....Já si to taky četl víc jak pětkrát a stejně nevím jestli tam teda může být cca 7 cm pruh nebo ne
zítra kupuju hemerite a na sobotu přezouvám na elektrony..jo a dneska konečně přišli blinkry...jsou čiřejší víc než jsem si čirou představoval
tak je tam za chvilku půjdu dát...
jinač jsem zmagořenej z těch Dordáckejch opičáckejch podložek..jsou podobný a já pak mávám a myslím že vidím FrFilla atd
zítra kupuju hemerite a na sobotu přezouvám na elektrony..jo a dneska konečně přišli blinkry...jsou čiřejší víc než jsem si čirou představoval
jinač jsem zmagořenej z těch Dordáckejch opičáckejch podložek..jsou podobný a já pak mávám a myslím že vidím FrFilla atd
- globe
- Test driver

blazerider: nahod pak foto .. i kdyz v sobotu vlastne uvidime na vlastni oko
..
no presne.. taky pokazdy cucim na podlozku, snazim se zaostrit a zjistim, ze je to dordak

no presne.. taky pokazdy cucim na podlozku, snazim se zaostrit a zjistim, ze je to dordak
- blazerider
- Pokročilý

to globe: jj dám foto na net až tam dám letnáky a natřu čelisti kotoučovek...jen přemýšlím jestli v barvě auta na modro nebo na stříbrno..ale to by pak zase splívalo s elektronama...
to 1WELT: dneska jsme jardovi v práci tvrdil že ty moje fordácký elektrony tady nikdo nemá..a ejhle..jeli jsme městem a hnedka první focus je měl
to Marcelus: mám dotaz...nenechával sis dávat na Focuse constructa? byl jsem dneska na ten alarm (kterej nevyšel..omarodil elektrikář
) a dozvěděl jsme se že tam dělal dalšího focuse na construkt a že to byl nějakej týpek z Doks tak jsem si vzpomněl na Tebe

to FrFill: to jsem rád že dorazíš
budeš už taky na botaskách? nebo si ještě nepřezul?
to 1WELT: dneska jsme jardovi v práci tvrdil že ty moje fordácký elektrony tady nikdo nemá..a ejhle..jeli jsme městem a hnedka první focus je měl
to Marcelus: mám dotaz...nenechával sis dávat na Focuse constructa? byl jsem dneska na ten alarm (kterej nevyšel..omarodil elektrikář
to FrFill: to jsem rád že dorazíš
-
1WELT
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
2 blazerider: jj si chtěl machrovat co
tak objedname nějaké jiné