Ale jo, já souhlasim a proto říkám, že je třeba se nenechat tou psychologickou válkou rusáka rozhodit a prostě vydržet, západ má nesrovnatelně větší možnosti a manévrovací prostor, to co v rusku může bejt velkej ekonomickej problém je pro západ jen "malá nepříjemnost", ale hlas lidu je pak silnej, svou frustraci a neschopnost si pak vylejvaj na Ukrajince (prostě můžou za malý důchody, za to že nejsou peníze na .. dosad si cokoliv).
A na tohle to Putin hraje .. postupně ovlivnovat masy na západě a snažit se podporu UA snížit, čim dýl to trvá, tim víc se mu to daří, ale je prostě třeba vydržet a UA vojensky podporovat jak dlouho to bude nutný.
Putin se proste rozhodne a je, tady u nás mame kupodivu i svobodný volby a politici se musí zalíbit voličům tak různě otáčí jak se zrovna podpora hodí. Vše trvá relativně dlouho, osobně bych byl pro větší podporu .. a klidně si mne kamenujte ... klidně za cenu speciální daně (chápu, že je to neprůchozí a ANO by rázem mělo 49 procent

)nebo co já vim, ale posílat tam munice co je jen třeba.
Jo a dávat víc peněz do armády, nenechat se ukolejbat chcimírama, prostě se držet hesla "Si vis pacem, para bellum" ...