Rozdáváni jinde ti nevadí? Dotace na soláry a podobné nesmysly?
miki21 píše: 24.01.2024 22:20 Nemám pocit, že bych brečel. O sebe opravdu strach nemám. Já se důchodu ani nedožiju, takže jsem vklidu.![]()
Rozdáváni jinde ti nevadí? Dotace na soláry a podobné nesmysly?
Ty si můžeš pamatovat tak akorát pionýra a vázání šátku do 1.Vezir píše: 24.01.2024 22:24 Stačí si vzpomenout, jak to tu za rudých let fungovalo. Pamatuju je velmi dobře, neboj se.
miki21 píše: 24.01.2024 22:35 I 1 i 2 a částečně i 3.![]()
Nemám pocit, že bych brečel.
Důchodci v rodině si nestěžují. Zanádavají, ale nestrádají. Jsou naučení žít skromně.
Nemůžou se bránit, protože už to mají tak nějak na háku. Jen tak z nudy to hodí Burešovi. Pak si může pětidemolice stěžovat.
Nevěřil jsem, ale už asi nabývám jistotu, proč se najednou tak tlačí korespondenční volba.![]()
Myslím, že se tady pletou dohromady dvě věci.Sentik píše: 24.01.2024 13:47 https://www.novinky.cz/clanek/domaci-ni ... i-40458409
![]()
Tak už jen poděkovat ANOnistům za zcela zbytečný obstrukce a požadovat demisi .. stínové vlády![]()
Sorry jako, dál jsem ten elaborát ani nečetl. (přišlo mi, že to sem píše Havlíček)robbert píše: 25.01.2024 13:02
A druhá věc je činnost ústavního soudu.
Veškerá opatření, která se budou dělat musí být provedena v souladu s platnou ústavou a dalšími zákony, nad kterými bdí ústavní soud. Bohužel, náš ústavní soud svou úlohu strážce zákona neplní. .....
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů