Jak se říká.... "Auto s píčou na kapotě si koupí jenom čůrák"

ja myslim ze to je to zasadni ze ho podjel zprava , navic kdyz je cas mezi odbocenim a navratem cca 5sec tak jak musel jet kdyz ho dojizdel . a kdyz se ten pezotak podival do zrcatka nic tam nebylo a behem 4-5 sec tam byla motorkaMufin01 píše:No a do pravého pruhu se vracel bez blinkru (aspoň já teda žádný nevidím) a málem sejmul toho motorkáře. To že ten tam neměl co dělat, je věc druhá.
Však právě, tohle je s těma motorkářama největší prů*er. mrkneš do špiglu, nebo z okýnka na křižovatce, nikde nikdo, rozjedeš se a najednou máš helmu s hlavou na klíněfoki píše:ja myslim ze to je to zasadni ze ho podjel zprava , navic kdyz je cas mezi odbocenim a navratem cca 5sec tak jak musel jet kdyz ho dojizdel . a kdyz se ten pezotak podival do zrcatka nic tam nebylo a behem 4-5 sec tam byla motorkaMufin01 píše:No a do pravého pruhu se vracel bez blinkru (aspoň já teda žádný nevidím) a málem sejmul toho motorkáře. To že ten tam neměl co dělat, je věc druhá.
opět logika, policie zjistí že je auto kradené a jde si s řidičem pokecat a co čekají, jo auto jsem ukradl no, teď si vystoupím a vy mě svezete, mimochodem jsem sjetýMiri píše:zaráží mne, jaký mají tihle ujížděči vždy štestí a všude se relativně snadno protáhnout...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JZR_kpF-hl4[/youtube]
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host