Robertilos píše:tapa:asi to bylo špatně cracklé

Na visty jsem office instaloval a jelo to bez problémů.
Pokud chceš mít jistotu s ovladači na WinXP, tak se mrkni na web HP. Třeba pro ty 530ky jsou ovladače bez problému.
Kamarád nedávno pro zakoše objednával 2 asusy a nakonec tam musely jít visty, protože ovladače na XP nebyly.
Po hodině a půl jsem se konečně překousal přes tohle vlákno.
Moje skušenosti a názor:
Já kámošce asi tak před 4 mněsícama instaloval na Asus XP. Jedinej problém byl v tom že dodávaný ovladače byly na Visty. Na netu jsem bezproblému sosl ovladače na XP a vše makalo jak mnělo. Pak jsem ještě napsal do servisního střediska Asus a oni mně poslaly CD s vypálenýma aktuálníma ovladačama takže je mám pro jistotu furt u sebe kdyby byly potřeba.
Na Visty má být sice první servispack ale co jsem o ním četl odborný názory tak toko žeprý moc neřeší a nelepší. Navíc bych šel rozhodně do XP. Mají se sice prodávat jen do konce června (nebo červenca, nejsem si jist) tohoto roku ale softwérovou podporu mají mít až do roku 2012. Mají už vychtanou většinu mouch. V roce 2013 klidně přejdu na Visty s vědomím že už za těch pár let vychytaly většinu chyb.
Ohledně značky noťasu - Co vým tak na Acer nadává hodně lidí tak bych do něj nešel
- Asus má v mém okolí asi tak 5 lidí a jedou na jedničku
- S ostatníma nemám zkušenosti a ani jsem o nich moc neslyšel
Ford Focus het.,r.v.98,74Kw,1,6 Ghia - benzin