Skyjet :
Ked raz nasadis na predbiehanie, zasliapnes plyn do podlahy a motor Ti padne do nudzaku pre pripchaty DPF, zbadas sa. Len aby nebolo neskoro. V mojom pripade to bolo este s rezervou, inak by som to tu uz nepisal...
Ak si mal problemy po vykuchani DPF, mal si kupit auto, ktore ho nema. Alebo Ti niekto branil kupit NOVY filter ? Okrem toho, su tu aj nejaki clenovia s vykuchanym DPF a ziadne problemy nemaju. Takze ja mozem tvrdit, ze v snahe usetrit si siel za najlacnejsim defaperom a ten Ti to pojebabral.
komi :
Co ked ta dalsia jazda bude vynutena - teda nie standardna po standardnej trase, ktoru poznas, ale nejaka, kde sa ten filter nebude moct zregenerovat ? 
Ostatni :
V poslednom case tiez nie som zastancom kuchania filtra. Ked riesit filter, tak vymenou. Debata o problemoch po vykuchani je dostatocne silna demotivacia k alternativnym rieseniam. Najlepsie je toto kurvitko v aute nemat  

Ked je moznost, treba sa mu vyhnut. A tych moznosti stale je - napr. volba vhodneho paliva. 
Napisat, ze DPF filter na seba zaraba je pekna somarina. Ked zoberiem rovnako vykonny benzinak samozrejme bez DPF, tak ta spotreba nie je o tolko vacsia, aby ma zruinovala. Zatial co ja jazdim s radostou a bez obav, majitel auta s DPF pocita, kedy mu nizsia spotreba a cena paliva vrati spat investiciu do noveho filtra, ktora je u niektorych aut aj okolo 1500-1700 EUR (Honda CRV atd.)  
EDIT :
Zaujimave citanie :
http://forum.autobazar.eu/honda-crv-z8- ... 40744.html 

DV6 nie je motor. Ale sustava nahodne umiestnenych suciastok co vrcia a trasu sa a popritom zeru naftu...
Mondeo 2.5T Titanium SK
ZEM JE NASE IHRISKO