Zvratky v interiéru

Chcete s něčím poradit nebo se podělit o radu s ostatními?
Moderátor:foki
pelen
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pelen » 22.09.2006 21:38

Ja bych to nechal vycistit u profiku ajemu bych dal ucet. Snad nemel okno. :lol:
Jednou mi prisel postou dopis stesti. Mel jsem ho poslat dal, abych nemel smulu. Protoze na blaboly neverim, roztrhal jsem ho a hodil do kose. Na druhy den si za mnou do ranniho autobusu sedl ozralec a na druhe zastavce mi hodil savli za krk. Jen jsem svlekl bundu a sroloval spinavym dovnitr. V praci jsem to splachoval vodou a pomahal mydlem. Zvratky, to je priserny smrad. Na dopisy stesti i tak neverim. :lol: :lol: :lol:
Ford Mondeo Combi 2.0 TDCi 12/2005, 85kW, Diamond White
Obrázek
Obrázek

libe
Junior
Junior

Příspěvek od libe » 22.09.2006 21:57

Ale mel bys!? 8O Fajne tema, uz ted me natahuje, jeste ze nesedim v aute. :)
Ford Focus 1.6 combi 11/2001
Obrázek

Dany
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dany » 24.09.2006 11:40

pelen píše:Ja bych to nechal vycistit u profiku ajemu bych dal ucet. Snad nemel okno. :lol:
Jednou mi prisel postou dopis stesti. Mel jsem ho poslat dal, abych nemel smulu. Protoze na blaboly neverim, roztrhal jsem ho a hodil do kose. Na druhy den si za mnou do ranniho autobusu sedl ozralec a na druhe zastavce mi hodil savli za krk. Jen jsem svlekl bundu a sroloval spinavym dovnitr. V praci jsem to splachoval vodou a pomahal mydlem. Zvratky, to je priserny smrad. Na dopisy stesti i tak neverim. :lol: :lol: :lol:
Pelene a neměls ten dopis přece jen poslat? :lol: Mě chodí podobný bláboly na mail. Když to pošlu do pěti minut pěti lidem, budu mít pět let štěstí. Učinil jsem tak a hovno. Jediné štěstí co mě potkalo je, že jsem si koupil krásné auto, které se mi (zatím) nekazí. Když mi něco takového příjde, tak to mažu, aniž bych to otevřel :wink:
Ford Focus 1,6 16V Zetec 99 Silver
Obrázek

pelen
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pelen » 25.09.2006 21:57

to Dany:
Ani se tady nebudu rozepisovat, jake emaily mi prichazeji a vetsinou s ciziny. Take jich spoustu kazdy den mazu. :wink:
Obrázek
Obrázek

Dany
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dany » 26.09.2006 15:29

to pelen: s ciziny? Myslíš spam viry?? To mě chdí denně asi tak 3. Slyšel jsem, že čím víc chodíš na všelirůzné stránky, tím víc ti spamu chodí. Jednou nám přišla na štědrý den obálka, ve které byl dopis od nějakého japonského mistra, či co a stálo tam, že jestli do štěpána 12x neokopírujem ten dopis a neroznesem po ostatních domech, čeká nás úmrtí v rodině. Nevěděl jsem co mám dělat, měl jsem z toho strach. Zajímalo by mě co bys udělal na mém místě, kdyby ti někdo pod stromeček přines takovou obálku... 8O
Obrázek

pelen
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pelen » 29.09.2006 23:29

to Dany:
Presne to, co s dopisem stesti.
Obrázek
Obrázek

Dany
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dany » 01.10.2006 12:07

Umřela mi prabábi, ale to bylo stářím. Naštěstí mě nikdo nepozvracel :lol: Musím se ale přiznat, že ten den jsem měl trochu nahnáno. Dneska máš spoustu šílenců a úchylů :wink:
Obrázek

pelen
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pelen » 01.10.2006 20:44

Dany píše:Umřela mi prabábi, ale to bylo stářím. Naštěstí mě nikdo nepozvracel :lol: Musím se ale přiznat, že ten den jsem měl trochu nahnáno. Dneska máš spoustu šílenců a úchylů :wink:
Hypnoza funguje na slabe povahy. Kdyz se nechces nechat zhypnotizovat, tak to pujde nekomu hodne tezko. Z cernou magii jsem se v praxi jeste nesetkal :wink:
Obrázek
Obrázek

Rimodar
Nováček
Nováček

Re: Zvratky v interiéru

Příspěvek od Rimodar » 22.04.2008 13:09

Mám malé děti v autě se mi zatím nepozvraceli, ale doma na sedačku již ano. Jelikož, ale vlastním "vysavač" Rainbow, tuto nehodu jsem bez problému odstranil. Stačilo nedobrotu vysát a pak střídavě znečištěné místo proplachovat vodou se saponátem a nakonec propláchnou čistou vodou, stejně jako v pračce. Tak tedy radím sehnat si někoho, nejlépe známého, kdo Rainbow vlastní. Pač pokud se potřísněné místo dobře nepropláchne a nevysaje, mužeme tam lít co chceme, stejně to v sedačce zůstane.

chmelko
Test driver
Test driver

Příspěvek od chmelko » 22.04.2008 13:13

tak podla mna na to čo si popísal stačí "klasický"vodník a nie vysávač niekde za 100litrov..

Mata
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Mata » 22.04.2008 13:22

téda pánové - fakt super téma! Naštěstí nám se ani dětičky v autě ještě netento...vždy jsme stihli zastavit. Ale mohla bych vám vyprávět, jak vypadá dětský pokojík když prostřední, který spí na palandě nahoře nestihne s blitkou doběhnout na záchod! :? zrovna jsem to řešila v sobotu po oslavě máminých 60tin (kluci zpráskali co viděli)....drhnout koberec je horor a stejně to tam furt cejtim......
Ford Focus combi Viva, 1,6 r.v. 2004
Obrázek

killerhammer
Test driver
Test driver

Re:

Příspěvek od killerhammer » 22.04.2008 13:25

Skubi píše:no občas už jsem měl taky na mále, ale ne z ožralce. dcera je živel a chvíli neposedí, na cesty jsme většinou využívali vlak, kde mohla běhat, takže na auto nebyla zvyklá, k tomu upoutání v sedačce. párkrát jsem zastavoval na poslední chvíli :wink: ale poslední dobou už to začíná být v pohodě :lol: no ale dobré rady ohledně případného vyčištění se vždycky hodí :wink:
nepředpokládám, že by toho bylo jako po 10 pivech, 6 rumech, 8 vodkách, nějaké borovičce, ............... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
skubi, chapem, tie piva, rumy, vodky boli uplne v pohodicke :mrgreen: len ta posledna borovicka nezapasovala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
to sa obcas stane kazdemu :twisted: :twisted: :twisted:
nenadarmo klasik povedal: nepite pre chut :!: :mrgreen:
Ford Explorer 3.0 PHEV, Platinum 2024, 336kW, Silver Obrázek
bolo: Ford Mondeo Wagon MK4 2.5T BusinessX 2009, 162kW, Hypnotic Silver Obrázek

killerhammer
Test driver
Test driver

Re:

Příspěvek od killerhammer » 22.04.2008 13:28

misoo píše:by som dal kamaratovi zaplatit komplet predne nove recara !!! :twisted:
misoo a ty mas este nejakych kamaratov vobec :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ford Explorer 3.0 PHEV, Platinum 2024, 336kW, Silver Obrázek
bolo: Ford Mondeo Wagon MK4 2.5T BusinessX 2009, 162kW, Hypnotic Silver Obrázek

Skubi
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skubi » 22.04.2008 16:45

no mě už teda trpaslík auto pokřtil :? ( někde jsem to tu už dával )
autosedačka se rozebrala a vyčistila, potahy jsem sundal a vypral, ale nejhorší to bylo dostat z bezpečnostního pásu. nepřišel jsem na to jak ho demontovat, tak jsem ho několikrát přetřel ( pěkný pakec to dostat z toho vzorku ) a pak ho měl pořád zapnutý, aby byl napnutý a postupně vyvětral. trvalo cca měsíc, ale teď už to je v pohodě. :wink:
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car
Obrázek
Obrázek
Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

racetiger
Junior
Junior

Příspěvek od racetiger » 22.04.2008 19:02

Jo kdyz bleje vlastni dite tak je to sice smutny ale aspon je to z rodiny :) .

Znamy, co je za vodou, pokud je podnapily(lepe receno ozraly) tak vzdy v tagu hlasi predem pri nastupovani "Asi mozna budu blinkat". Jednou pro nej prijel nekdo s novou tenkrat feldou a po te hlasce mu ridic rekl ze ho nepoveze ze to ma novy. Znamej sahnul do kapsy a se slovy na kolik si to cenis, mu polozil na palubku 250tis, a jeste dodal
"pokud ti to pobleju tak si zitra koupis novy" - vce finale nepoblil takze platba byla pouze za odvoz
Obrázek

Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Rady, nápady a dotazy“