A proc michat? Vylit, vyplachnout a naplnit.zirafak píše:Su dva druhy,presne ako pises.Väcsina vyrobcov vyraba obe tieto farby.hihi píše:Zdravim, jakou barvu chladici kapaliny maji FoFa 1,8 bezin r.v. 98? Pokud vim, je bud cervena (oranzova), nebo modra. Jine nebyly. Takze ktera to je?
Problem je,ze sa tieto farby nesmu miesat.Pokial mas cervenu/oranzovu/,mozes ju zmiesat rovnakou farbou aj od ineho vyrobcu.Pokial mas modru/tyrkysovu/,plati to iste.Nikdy nemiesat tieto dva druhy kvapaliny dohromady.Maju totiz ine zlozenie.
Proc bys nemohl dolit. Nejprve je dobre zmerit hustotu, na stupnici je pak teplota, do ktere smes funguje. Podle toho dolijes bud destilovanou vodu, neredeny nebo redeny koncentrat. Hustomer stoji par kacek.Jairo píše:Mam chladiacu kvapalinu na MIN.Dokupil som cervenu 1liter a vo Forde mi povedali,ze to staci doliat?
Je to vraj do -35 stupnov. Ale zeby som bez kontroly hustoty kvapaliny v nadrzi mohol len tak dolievat novu chl.kvapalinu?
Poradte,ci to tam mozem v pohode priliat.Vdaka
Dik za radu, presne takto som chcel postupovat. Zatial som ale nezohnal ten hustomerpelen píše:Proc bys nemohl dolit. Nejprve je dobre zmerit hustotu, na stupnici je pak teplota, do ktere smes funguje. Podle toho dolijes bud destilovanou vodu, neredeny nebo redeny koncentrat. Hustomer stoji par kacek.Jairo píše:Mam chladiacu kvapalinu na MIN.Dokupil som cervenu 1liter a vo Forde mi povedali,ze to staci doliat?
Je to vraj do -35 stupnov. Ale zeby som bez kontroly hustoty kvapaliny v nadrzi mohol len tak dolievat novu chl.kvapalinu?
Poradte,ci to tam mozem v pohode priliat.Vdaka
Kdyz mas smes zbytecne moc do mrazu, tak mene chladi (nejlepe chladi cista voda) a smes je vice agresivni na vsechna tesneni.
V hociktorych autopotrebach...Skubi píše:no to jsem věděl, že nejspíš to bude chladící kapalina, ale spíš mě zajímalo, jestli má nějaké speciální označení.a dá se zehnat ještě někde jinde než u Forda? mám teď s nimi nějaké nedobré zkušenosti
![]()
![]()
![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 2 hosti