Čepičky u ventylku
- marek81
- Nováček

Re: Čepičky u ventylku
Vzhledem k tomu, že mě už nebavilo stále kupovat chromové ventilky když mi je malí smradi kradli
, zvolil jsem na liťáky skrytý ventilky. Tak doufám že s tím nebude žádný problém. Má někdo dlouhodobější zkušenost? 
Ford Mondeo combi Ghia 2.0 TDCi 96kW 2004
- gabriiel
- Junior

Souhlas, taky obcas valim bulvy za co je kdo schopnej utratit tezce vydreny peniz a pak, aby mu to nejaky nenechavec nevzal, tak si nadelat problemy za 3x tolik starostipkadecka píše:Nojo, to jsou samý frajeřinky, fešácký čepičky na ventilkách, buď to tam zarezne samo, nebo to chytrej majitel utáhne sikovkama, aby mu to neukradli a pak mu to musej v pneuservisu uříznout a zahodit i s tou čepičkou...
Peníze se daj vyhodit i za užitečnější věci.
Jako samozrejme i ja pecuji o svoje Mondii jak to jen jde, ale beru to tak, ze co mi nezvysi vykon, nesnizi spotrebu, nebo nezvysi alespon bezpecnost a pohodli, tak tam nepotrebuji.
Srat se s ptakovinama typu pochromovany tohle, pozinkovany tamto, natuneny hento...
Pak to parkuj v Praze, vid
Ford Focus MKIII TR Easy 2013 | 1.0 EcoBoost | 74 kW | 
Ford Galaxy MKIII Titanium 2012 | 2.2 TDCi | 147 kW |

Ford Galaxy MKIII Titanium 2012 | 2.2 TDCi | 147 kW |

-
Vojtík
- Nováček

na liťácích mám celokovový ventilky, s obyčejnou kovovou čepičkou a nikoho to neláka... Nevypadá nijak extra, není nápadná
míval jsem období, kdy jsem taky prahnul po těch hliníkových, ale 3krát mi je ukradli a pak jsem se na to vykašlal a koupil ty kovový
na plechách, než jsem je zničil, jsem měl normální plastový a taky to jezdilo 
míval jsem období, kdy jsem taky prahnul po těch hliníkových, ale 3krát mi je ukradli a pak jsem se na to vykašlal a koupil ty kovový
- davemomo
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
já mám zapuštěný, je to hezký a nikoho to neláká 
- johnyram
- Junior

Sorry za ot, sice nemám nic k tématu, ale jet s VENTYLKAMA DO SERVYSU ja naprosto mimo veškeré moje chápání

Mondeo 06' kombi Tdci 6kvalt 96kw, xenony, vyhřívané skla, denní svícení, sony mp3, tažné...