Nalejt vodu a natlakovat a koukat kde to tece. muzes mit prodrenou hadici nebo ti odesla pumpa. jestli si doleval 2 litry po ujeti tak to motor prezil. napln je neco pres 6Becko99 píše:Omlouvam se ze to vkladam sem ale nechci zakladat nove vlakno...ale mam mensi problem
vcera sem dojel domu a koukam ze se mi trosku kourilo od praveho kola tak sem zastavil a otevru kapotu kouknu a fridex pod min. merkou tak sem dolil....a rano prijdu k autu nastartuju a jdu se podivat jestli neubilo a fridex pryc uplne vsechen rychle sem vypnul motor a ted nevim co s tim.... jet s tim predpokladam nemuzu, nevite co se mohlo podelat pumpa nejake tesneni atd??? Popripade co se muze stat s motorem za cca 70km co sem najel (fridex tam byl pred jizdou doleval sem 2 l nad merku max i po dojeti pak uz nejeto a fridex pryc) muze se znicit nebo tak sem z toho na nervy sem u rodicu doma mam mimino zitra svatek nikde nedelaj ...Dik za vsechny odpovedi.....rady
vodni pumpa
Re: vodni pumpa
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
takhle rano sem sel k autu bylo pod min ale byla tam vydet kapalina tak sem hned dolil 2 litry nad merku max a ujel sem 70km a koukam na kapalinu a byla asi 2cm pod max tak rikam dobry a po ceste sem slysel nejaky zasiceni jako kdyby se odpustil vzduch...a kdyz sem pak navecir druhy den chtel jet tak nastartuju a najednou takovej coud slabej jako kdyz se vyparuje voda...a zmacknu hadice a kapalina nikde tak sem vypnul motor a uz sem nejel....asi 14 dni to divne skripalo jako kdyz se pod remen dostane kamen a divne to hucelo nevedel sem co to je....kdyz si posvitim tou mezirkou na pumpu je to tam cele mokre i remen a kolem mista kde je to pridelane k motoru taky....
Ford Focus 1.8 TDCi Combi 2004 FFDA 74kW
-
- Nováček
Ahoj,
v servise mi řekli, že mi prokapává vodní pumpa. Chystám se vyměnit plochý drážkovaný řemen, tak jsem to měl dneska rozdělané a doufal, že se na ni podívám. Ale nenašel jsem ji, tak se chci zeptat, jestli někdo nevíte, kde u mojeho motoru(1.6 TDCi) je?
Skrývá se někde pod tím krytem, který jsem zvýraznil??
Dík, Míra
v servise mi řekli, že mi prokapává vodní pumpa. Chystám se vyměnit plochý drážkovaný řemen, tak jsem to měl dneska rozdělané a doufal, že se na ni podívám. Ale nenašel jsem ji, tak se chci zeptat, jestli někdo nevíte, kde u mojeho motoru(1.6 TDCi) je?
Skrývá se někde pod tím krytem, který jsem zvýraznil??
Dík, Míra
Focus II, 2006, 1.6 TDCi, 66kW
JJ je na rozvodech.pod deklem a nejspis i plastova
kokoti. ale koupis uz kovovou

- jakub.sampon
- Pokročilý
Ahoj lidi u focuse mám měnený rozvodový řetěz chci se zeptat,myslíte když myjitel předemnou měnil rozvodový řemen že měnil nejspšíe i vodní pumpu a po kolika km by se měla vodní pumpa měnit ??díkes moc!!

Golfík III 1.9tdi 66kw
Ford Focus 1.8tdci 85kw SUPER KÁRA KTERÁ VÁLÍ JEHÁÁÁ

+Ford Fiesta (1.4) 2004