vodni pumpa

Motor, převodovka ...
Moderátor:ZaQik
papouch22

Re: vodni pumpa

Příspěvek od papouch22 » 28.10.2009 08:15

Becko99 píše:Omlouvam se ze to vkladam sem ale nechci zakladat nove vlakno...ale mam mensi problem
vcera sem dojel domu a koukam ze se mi trosku kourilo od praveho kola tak sem zastavil a otevru kapotu kouknu a fridex pod min. merkou tak sem dolil....a rano prijdu k autu nastartuju a jdu se podivat jestli neubilo a fridex pryc uplne vsechen rychle sem vypnul motor a ted nevim co s tim.... jet s tim predpokladam nemuzu, nevite co se mohlo podelat pumpa nejake tesneni atd??? Popripade co se muze stat s motorem za cca 70km co sem najel (fridex tam byl pred jizdou doleval sem 2 l nad merku max i po dojeti pak uz nejeto a fridex pryc) muze se znicit nebo tak sem z toho na nervy sem u rodicu doma mam mimino zitra svatek nikde nedelaj ... :( Dik za vsechny odpovedi.....rady
Nalejt vodu a natlakovat a koukat kde to tece. muzes mit prodrenou hadici nebo ti odesla pumpa. jestli si doleval 2 litry po ujeti tak to motor prezil. napln je neco pres 6

Becko99
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Becko99 » 28.10.2009 16:45

takhle rano sem sel k autu bylo pod min ale byla tam vydet kapalina tak sem hned dolil 2 litry nad merku max a ujel sem 70km a koukam na kapalinu a byla asi 2cm pod max tak rikam dobry a po ceste sem slysel nejaky zasiceni jako kdyby se odpustil vzduch...a kdyz sem pak navecir druhy den chtel jet tak nastartuju a najednou takovej coud slabej jako kdyz se vyparuje voda...a zmacknu hadice a kapalina nikde tak sem vypnul motor a uz sem nejel....asi 14 dni to divne skripalo jako kdyz se pod remen dostane kamen a divne to hucelo nevedel sem co to je....kdyz si posvitim tou mezirkou na pumpu je to tam cele mokre i remen a kolem mista kde je to pridelane k motoru taky....
Ford Focus 1.8 TDCi Combi 2004 FFDA 74kW

mirecek
Nováček
Nováček

Příspěvek od mirecek » 17.06.2010 00:18

Ahoj,
v servise mi řekli, že mi prokapává vodní pumpa. Chystám se vyměnit plochý drážkovaný řemen, tak jsem to měl dneska rozdělané a doufal, že se na ni podívám. Ale nenašel jsem ji, tak se chci zeptat, jestli někdo nevíte, kde u mojeho motoru(1.6 TDCi) je?

Skrývá se někde pod tím krytem, který jsem zvýraznil??

Plochy remen, vzadu kryt
Plochy remen, vzadu kryt

Dík, Míra
Focus II, 2006, 1.6 TDCi, 66kW

papouch22

Příspěvek od papouch22 » 17.06.2010 06:43

JJ je na rozvodech.pod deklem a nejspis i plastova :wallbash: kokoti. ale koupis uz kovovou

jakub.sampon
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od jakub.sampon » 08.11.2010 22:37

Ahoj lidi u focuse mám měnený rozvodový řetěz chci se zeptat,myslíte když myjitel předemnou měnil rozvodový řemen že měnil nejspšíe i vodní pumpu a po kolika km by se měla vodní pumpa měnit ??díkes moc!!
Obrázek
Golfík III 1.9tdi 66kw
Ford Focus 1.8tdci 85kw SUPER KÁRA KTERÁ VÁLÍ JEHÁÁÁ :-) PRODÁNO
Obrázek
+Ford Fiesta (1.4) 2004

Odpovědět

Zpět na „Motor“