C-max - vybava
-
- Test driver
Re: C-max - vybava
Takze sa vraciame k tomu,co som pisal na zaciatku prispevku 

- C-Maxis
- Zkušený
No, ja jsem zacatek 2007. Zaluzie u zadnich oken nemam, ale to byla myslim priplatkova vybava. Mam na strope to zrcatko na sledovani zadnich sedadel, po FL je tam schranka na bryle. Ale myslim, ze to bylo soucasti packu lepsi viditelnost, nebo jak. Zase by snad u toho melo byt vyhrivane celni sklo, coz nemam. Nemam ani thermalni celni sklo. To lepsi osvetleni interieru mam, loketni operku s celkem 4x uloznym prostorem (vcetne popelniku tedy). Zamozatmavovaci zrcatko mam (ovsem schovane pod ponoramatickym zpetnym zrcatkem
).
Ghia jeste ma ty zadni sedacky posouvatelne- prostredek se zvedne a krajni se odsunou do stredu a dozadu.
Hafo veci je proste doplnkova vybava, ale neco jde treba dokoupit jen ke GHIA a vys a k trendu nejde.
Co sem se dival, nejlepsi vybavu v zakladu ma asi Nemecko. Moje Francie uz je malinko slabsi. Nemluvim o CR...
Takze je nejaka vybava z fabriky, pak fabricky akce, akce prodejcu a jeste priplatkova vybava.
Neverim, ze se nejak da dohnat, co bylo soucasti ceho. A ani v tom moc nevidim smysl.

Ghia jeste ma ty zadni sedacky posouvatelne- prostredek se zvedne a krajni se odsunou do stredu a dozadu.
Hafo veci je proste doplnkova vybava, ale neco jde treba dokoupit jen ke GHIA a vys a k trendu nejde.
Co sem se dival, nejlepsi vybavu v zakladu ma asi Nemecko. Moje Francie uz je malinko slabsi. Nemluvim o CR...
Takze je nejaka vybava z fabriky, pak fabricky akce, akce prodejcu a jeste priplatkova vybava.
Neverim, ze se nejak da dohnat, co bylo soucasti ceho. A ani v tom moc nevidim smysl.
-
- Nováček
Dekuji vsem za reakce. Vidim, ze to je asi nezodpoveditelna otazka.
Chapu, ze neni mozne se dopatrat jenom podle nazvu vybavy co v kterem aute presne je. Ale myslel jsem, ze existuje nejaky predpis, ktery rika, co je zakladem danne vybavy + soupis doplnku co se k dane vybave daji dokoupil. Tezko bych napr. k vybave Trend mohl dokoupit loketni operku s elektronickou brzdou. Nebo ano? U Trend X (ktery je v nemecku, u nas ne) ta operka s brzdou treba je.
O toto mi slo. Ze kdyz si reknu, ze si koupim napr. Trend X, tak vim, ze toto a toto v tom aute urcite bude (je to v zakladu te vybavy) a mozna tam bude jeste neco navic co si puvodni majitel priplatil, ale zase jenom odtud potud, podle toho, co je mozne k danne vybave dokoupit.
Nebo kdyz to vezmu z druhe strany a vratim se jeste jednou k te elektronicke brzde, tak kdyz budu chtit c-maxe s touto brzdou, tak se podivam do jednotlivych vybav a zjistim, ze se musim divat po vybave Ghia nebo Trend X, protoze do jinych se proste nedavala.
Chapu, ze neni mozne se dopatrat jenom podle nazvu vybavy co v kterem aute presne je. Ale myslel jsem, ze existuje nejaky predpis, ktery rika, co je zakladem danne vybavy + soupis doplnku co se k dane vybave daji dokoupil. Tezko bych napr. k vybave Trend mohl dokoupit loketni operku s elektronickou brzdou. Nebo ano? U Trend X (ktery je v nemecku, u nas ne) ta operka s brzdou treba je.
O toto mi slo. Ze kdyz si reknu, ze si koupim napr. Trend X, tak vim, ze toto a toto v tom aute urcite bude (je to v zakladu te vybavy) a mozna tam bude jeste neco navic co si puvodni majitel priplatil, ale zase jenom odtud potud, podle toho, co je mozne k danne vybave dokoupit.
Nebo kdyz to vezmu z druhe strany a vratim se jeste jednou k te elektronicke brzde, tak kdyz budu chtit c-maxe s touto brzdou, tak se podivam do jednotlivych vybav a zjistim, ze se musim divat po vybave Ghia nebo Trend X, protoze do jinych se proste nedavala.
Ford Focus C-max 1.8 16V 92kW Ghia 2006
- C-Maxis
- Zkušený
El. brzdu mam, ale nejsem si jist, jestli to zase nebyla nejaka kombinace s ESP, ASR ...
On je proste problem u starsich rocniku. Pokud si to auto vybiras, sestav si tabulku, co urcite chces a podle toho pak davej doplnujici dotazy na prodejce. Neco se v nabidce ani neuvadi.
Ale muzes si znacne omezit okruh. Ja chtel ESP a tempomat a z puvodnich 100% nabidek C-Maxu se mi diky teto kombinaci nabizelo najednou tak do 10%. Pak se pridaji km, cena, nevhodna barva a stari a problemek tu je.
Nebo pak je moznost konfigurator, ale u novych ty ruzne vybavy extremne zvysuji cenu. Dostat se pak ze 400 na 600.000 neni problem.
On je proste problem u starsich rocniku. Pokud si to auto vybiras, sestav si tabulku, co urcite chces a podle toho pak davej doplnujici dotazy na prodejce. Neco se v nabidce ani neuvadi.
Ale muzes si znacne omezit okruh. Ja chtel ESP a tempomat a z puvodnich 100% nabidek C-Maxu se mi diky teto kombinaci nabizelo najednou tak do 10%. Pak se pridaji km, cena, nevhodna barva a stari a problemek tu je.
Nebo pak je moznost konfigurator, ale u novych ty ruzne vybavy extremne zvysuji cenu. Dostat se pak ze 400 na 600.000 neni problem.
-
- Nováček
Kurnik dělám v tom zmatky, myslel jsem si že to je stejné jak u Focusu. Každopádně myslel jsem tedy cmax bez faceliftufoki píše: on byl v roce 2005 facelift ? ja myslel az v 2007![]()

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
to pfemir : vzdyt jsem ti nabizel
Ghia
xenony , ostriky svetel , parkovaci senzory vpredu , sklapeci zrcatka , sibr , 4x el okna , keyfree , radio na CD , ESP ,palubni pocitac ,vytapene sedacky , destovy senzor , 6x airbag , el park. brzda , loketka , 3 stelovaci sedacky vzadu , zadni roletky na oknech , parkovaci senzory vzadu ,
akorat byla o neco drazsi nez tvuj rozpocet
Ghia
xenony , ostriky svetel , parkovaci senzory vpredu , sklapeci zrcatka , sibr , 4x el okna , keyfree , radio na CD , ESP ,palubni pocitac ,vytapene sedacky , destovy senzor , 6x airbag , el park. brzda , loketka , 3 stelovaci sedacky vzadu , zadni roletky na oknech , parkovaci senzory vzadu ,
akorat byla o neco drazsi nez tvuj rozpocet
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
-
- Nováček
Ano a proto se snazim najit nejaky kompromis. Mozna bych nemusel kupovat Ghiu, protoze hodne veci tam osobne nepotrebuji. Mozna by mi stacil Trend X, ktery by mozna mohl byt levnejsi a proto se snazim dopatrat co to ten Trend X vlastne je.
Osobne nepotrebuji xenony , ostriky svetel , parkovaci senzory vpredu , sklapeci zrcatka , sibr , ESP ,vytapene sedacky , destovy senzor.
To ostatni + digiklima + tempomat bych rad mel. Takze si pokladam otazku: Musim tedy kupovat Ghiu? Nebo toto ma (muze mit) i Trend X, ktery asi bude levnejsi ?
Osobne nepotrebuji xenony , ostriky svetel , parkovaci senzory vpredu , sklapeci zrcatka , sibr , ESP ,vytapene sedacky , destovy senzor.
To ostatni + digiklima + tempomat bych rad mel. Takze si pokladam otazku: Musim tedy kupovat Ghiu? Nebo toto ma (muze mit) i Trend X, ktery asi bude levnejsi ?
-
- Test driver
Trend X v mém případě znamená jen to že jsem si objednal balíček s názvem "trend x" za zvýhodněnou cenu obsahuje autoklimu s prémiovou středovou konzolí a loketní opěrku.
Pokud chceš tak tempomat se dá dodatečně udělat, takže to až tak neřeš

2012 Mazda 3 2.0DISI 111kW
- C-Maxis
- Zkušený
MMM (mozna mimo misu), ale ESP byl u meho hledani podminkou. Nemyslim, ze je vyhodne se mu vyhybat.
I kdyz budu radeji, pokud nikdy nebude muset korigovat...
I kdyz budu radeji, pokud nikdy nebude muset korigovat...
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
mel jsem trend X z rakouska a mel xenony a nemel digi klimu . takze zase jaka zeme takova vybava .MK2 píše:Trend X v mém případě znamená jen to že jsem si objednal balíček s názvem "trend x" za zvýhodněnou cenu obsahuje autoklimu s prémiovou středovou konzolí a loketní opěrku.
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
-
- Test driver
Pfemir...ty si ides skladat ako nove auto na objednavku?
-
- Nováček
Ne. Chci koupit ojete, proto jsem se ptal na c-maxe 2004.
-
- Test driver
Potom nechapam,preco tolko spekulacie,lebo pri jazdenke aj tak na 95% netrafis na vysnivanu vybavu,alebo kombinaciu vybavy.Ak by si kupoval nove,tak to beriem 

- Forfoc
- Pokročilý
tempomat+ digiklimu může mít i nejnižší verze Ambiente. Když chceš hlavně tyto dvě věci, tak už neřeš název (Ambiente, Trend, Trend-X,Ghia či cokoliv jiného) a prostě hledej auto co má tebou preferovanou výbavu. Mimo jiné ESP bych určitě z požadované výbavy nevyškrtával.pfemir píše:.
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
jenze kdyz zadas na Sauto od 2005 s ESP digi klimou a tempomatem , tak je tam jeden 2,0 za 260t a pak 2008 1,8 za 330000kc . take kdyz to moje nainzeruju za 290000 tak je to super cena za takovou vybavu.
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé