nikto ani nič ine netvrdí, preto tam boli vypisane specifikaciemaxo111 píše: Predsa ked do toho nalejem olej presne podla specifikacie tak to nemoze byt problem ...

nikto ani nič ine netvrdí, preto tam boli vypisane specifikaciemaxo111 píše: Predsa ked do toho nalejem olej presne podla specifikacie tak to nemoze byt problem ...
pavel106 píše:...pokud ti měnili nebo dolili olej a převodovka řve tak tam určitě nenalili originál olej ford! fokusy jsou na to citlivé.
a taky se mi netoci poloosyStanley píše:vlastnim FF r. 98 1.8i 16v a mam problem nejspise s prevodovkou, dneska rano jsem prisel k autu, nastartuji zaradim jednicku a chci se rozjed ale stojim porad na miste skusim to po druhe a zase nic, zjistim ze zaradim jaky koliv kvalt aniz bych seslapnul spojku a auto stale stoji na miste. spojku mam novou asi 6 mesicu. a jeste neco kdyz mam zarazeny kvalt a pridam plyn tak se zdvyhne rucicka rychlomeru.
nevite nekdo cim by to mohlo byt
dekuji za jakou koliv radu, jsem uplne bezmocny
zdravim všechny tak auti je uz opravene stalo to 300kc mel jsem vyjetou poloosu jak mi delali spojku tak to asi blbe dotahlyStanley píše:a taky se mi netoci poloosyStanley píše:vlastnim FF r. 98 1.8i 16v a mam problem nejspise s prevodovkou, dneska rano jsem prisel k autu, nastartuji zaradim jednicku a chci se rozjed ale stojim porad na miste skusim to po druhe a zase nic, zjistim ze zaradim jaky koliv kvalt aniz bych seslapnul spojku a auto stale stoji na miste. spojku mam novou asi 6 mesicu. a jeste neco kdyz mam zarazeny kvalt a pridam plyn tak se zdvyhne rucicka rychlomeru.
nevite nekdo cim by to mohlo byt
dekuji za jakou koliv radu, jsem uplne bezmocny
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host