Pohasínání osvětlení přístrojové desky.
- Šimi
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pohasínání osvětlení přístrojové desky.
mám tam nějakou samoudržbovou a většinou celej týden jezdím tím stylem že jedu 5km do práce a 5km dom. Za ten rok sem ju dával na nabiječku snad jen jednou a to teď před zimou. Problémi sem ale při startu nikdy nemněl
Ford Focus het.,r.v.98,74Kw,1,6 Ghia - benzin

- GHIA
- Nováček
No to máš pravdu s tou poctivostí.Ale než jsem si objednal u nich tu 60ku,díval jsem se u nás v obchodě třeba na Bannerku a neměli 60ku,ale 66Ah a za 2700 a někde tady na foru jsem četl,že ty Fordácký baterky jsou silnější než ostatní a že ta druhá hodnota(startovací proud či co je to)je větší než u jiných.Forny píše:Z Tesca bych ji taky nekupoval, ale co se podivat na netu, treba tohle: Varta 55Ah 2034 Kc http://www.nejlevnejsiautobaterie.cz/in ... ts_id=3983
Myslim ze vyber je slusnej a jak jsem se dneska presvedcil, tak v jednom "fordu" mi nabyzeli matice na plechove disky za 58 Kc/ks a v jinem mi to same prodali za 32 Kc/ks a kdybych na to nepospichal, tak bych je mozna sehnal levneji. Jde o to tomu venovat trochu casu a usili a hledat, ne kazdej je poctivej a nesnazi se nas napalit
2.0 TDCi 103Kw Titanium r.v.2009
- Forny
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
samozrejmeto je potreba porovnat. Jde jen o to co se ti chce vic, travit cas tim ze budes hledat kde usetris 500 na baterce, nebo pujdes nekam makat a za stejny cas ktery ti stravis, tak vydelat treba 1000, ale to je na kazdem 

- GHIA
- Nováček
Forny píše:Z Tesca bych ji taky nekupoval, ale co se podivat na netu, treba tohle: Varta 55Ah 2034 Kc http://www.nejlevnejsiautobaterie.cz/in ... ts_id=3983
Myslim ze vyber je slusnej a jak jsem se dneska presvedcil, tak v jednom "fordu" mi nabyzeli matice na plechove disky za 58 Kc/ks a v jinem mi to same prodali za 32 Kc/ks a kdybych na to nepospichal, tak bych je mozna sehnal levneji. Jde o to tomu venovat trochu casu a usili a hledat, ne kazdej je poctivej a nesnazi se nas napalit
No ta Varta má 190mm na výšku a to už by se tam asi nevlezlo do toho kastlíku rozměrově.Měla by tam být 175mm jinak to nezavřeš.Ale spíš tuhle když bych bral VARTU:
http://www.nejlevnejsiautobaterie.cz/in ... ts_id=3984
Výška sedí a proudově se to vyrovná 60Ah od Forda.Je dokonce o 500,-Kč levnější,ale to už není taková šupa,ale tak mám už jí objednanou ve Fordu,akorát mě slíbili,že bude dneska a nějak né a až prej příští týden.

2.0 TDCi 103Kw Titanium r.v.2009
- davka
- Nováček
se zhasínám palubky mám tayk problém, ale baterkou to určitě není. Když nastartuji a rozsvítím světla, tak je palubka zhaslá a kolečko kterým se to šteluje nereaguje. Včera jsem použil trochu síli a zlehka jsem do toho praštil a už se rozsvítila. Takže to bud enejspíš někdo v kontaktu. nevíte někdo jak se dá do toho vlíst, jestli stačí nějakým šroubovákem odchlípnout tu krytku na kterém jsou světla nebo jestli se do toho leze složitěji???? přes den mě to celkem neva, ale včera jsem jel v noci a docela jsme po té palubce tápal.
- Jemar
- Zkušený
Tady se řeší problémy s vypínačem.