Pohasínání osvětlení přístrojové desky.

Motor, převodovka ...
Moderátor:ZaQik
Šimi
Junior
Junior
Kontaktovat uživatele:

Re: Pohasínání osvětlení přístrojové desky.

Příspěvek od Šimi » 06.01.2009 21:16

mám tam nějakou samoudržbovou a většinou celej týden jezdím tím stylem že jedu 5km do práce a 5km dom. Za ten rok sem ju dával na nabiječku snad jen jednou a to teď před zimou. Problémi sem ale při startu nikdy nemněl
Ford Focus het.,r.v.98,74Kw,1,6 Ghia - benzin
Obrázek

GHIA
Nováček
Nováček

Příspěvek od GHIA » 06.01.2009 21:54

Forny píše:Z Tesca bych ji taky nekupoval, ale co se podivat na netu, treba tohle: Varta 55Ah 2034 Kc http://www.nejlevnejsiautobaterie.cz/in ... ts_id=3983

Myslim ze vyber je slusnej a jak jsem se dneska presvedcil, tak v jednom "fordu" mi nabyzeli matice na plechove disky za 58 Kc/ks a v jinem mi to same prodali za 32 Kc/ks a kdybych na to nepospichal, tak bych je mozna sehnal levneji. Jde o to tomu venovat trochu casu a usili a hledat, ne kazdej je poctivej a nesnazi se nas napalit :cry:
No to máš pravdu s tou poctivostí.Ale než jsem si objednal u nich tu 60ku,díval jsem se u nás v obchodě třeba na Bannerku a neměli 60ku,ale 66Ah a za 2700 a někde tady na foru jsem četl,že ty Fordácký baterky jsou silnější než ostatní a že ta druhá hodnota(startovací proud či co je to)je větší než u jiných.
2.0 TDCi 103Kw Titanium r.v.2009

Forny
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Forny » 06.01.2009 23:13

samozrejmeto je potreba porovnat. Jde jen o to co se ti chce vic, travit cas tim ze budes hledat kde usetris 500 na baterce, nebo pujdes nekam makat a za stejny cas ktery ti stravis, tak vydelat treba 1000, ale to je na kazdem :)
Ford Focus combi Ghia 2.0 TDCi 100kW 2005 Obrázek
Obrázek

GHIA
Nováček
Nováček

Příspěvek od GHIA » 07.01.2009 21:44

Forny píše:Z Tesca bych ji taky nekupoval, ale co se podivat na netu, treba tohle: Varta 55Ah 2034 Kc http://www.nejlevnejsiautobaterie.cz/in ... ts_id=3983

Myslim ze vyber je slusnej a jak jsem se dneska presvedcil, tak v jednom "fordu" mi nabyzeli matice na plechove disky za 58 Kc/ks a v jinem mi to same prodali za 32 Kc/ks a kdybych na to nepospichal, tak bych je mozna sehnal levneji. Jde o to tomu venovat trochu casu a usili a hledat, ne kazdej je poctivej a nesnazi se nas napalit :cry:

No ta Varta má 190mm na výšku a to už by se tam asi nevlezlo do toho kastlíku rozměrově.Měla by tam být 175mm jinak to nezavřeš.Ale spíš tuhle když bych bral VARTU:
http://www.nejlevnejsiautobaterie.cz/in ... ts_id=3984
Výška sedí a proudově se to vyrovná 60Ah od Forda.Je dokonce o 500,-Kč levnější,ale to už není taková šupa,ale tak mám už jí objednanou ve Fordu,akorát mě slíbili,že bude dneska a nějak né a až prej příští týden. :evil: To by mohli hodit nákou slevu za čekačku :D
2.0 TDCi 103Kw Titanium r.v.2009

davka
Nováček
Nováček

Příspěvek od davka » 31.01.2009 08:28

se zhasínám palubky mám tayk problém, ale baterkou to určitě není. Když nastartuji a rozsvítím světla, tak je palubka zhaslá a kolečko kterým se to šteluje nereaguje. Včera jsem použil trochu síli a zlehka jsem do toho praštil a už se rozsvítila. Takže to bud enejspíš někdo v kontaktu. nevíte někdo jak se dá do toho vlíst, jestli stačí nějakým šroubovákem odchlípnout tu krytku na kterém jsou světla nebo jestli se do toho leze složitěji???? přes den mě to celkem neva, ale včera jsem jel v noci a docela jsme po té palubce tápal.

Jemar
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Jemar » 31.01.2009 08:33

Tady se řeší problémy s vypínačem.

Odpovědět

Zpět na „Motor“