Někde ti to přisává vzduch. Zkontroluj hadice serva. Hlavně nasávací od nádobky k čerpadlu.azztec píše:Mě to dělá podobné věci, při zatáčení volantem na místě to chrčí jak cyp. A po chvíli nádržka na olej je zaplněná pěnou z oleje, fakt už nevím co s tím, měnit celé řízení se mi nechce. Poradte.
Zvuky v øízení
- petulak
- Test driver
Re: Zvuky v øízení
FF-1.8-16V-ZETEC-E, SPORT-hatchback
-
- Nováček
Fakt že jo čoveče, včera jsem se mrknul na rampě a hadice je trochu načatá, asi v polovině, musím sehnat někde nějakou jinou,,,,pak by to tedy mělo přestat to chrchlání jo? Nerad bych měnil řízení.
- petulak
- Test driver
-
- Nováček
Vyřešeno....hadici jsem vyměnil, ta co jde od nádobky k čerpadlu a ejhle je pokoj.
Ale udivuje mě, že nikde za boha nemůžu najít pracklinu, asi někde byla mikrotrhlina, jinak si to nedovedu vysvětlit.
Už před čase jsem tam dal ocelové stahovací pásky pro jistotu po 2 kusy na kazdou stranu, holt jsem to měl raději vyměnit.
Dík za TIP Petulak.
Ale udivuje mě, že nikde za boha nemůžu najít pracklinu, asi někde byla mikrotrhlina, jinak si to nedovedu vysvětlit.
Už před čase jsem tam dal ocelové stahovací pásky pro jistotu po 2 kusy na kazdou stranu, holt jsem to měl raději vyměnit.
Dík za TIP Petulak.