45. mechanizovaný prapor Chánov?

45. mechanizovaný prapor Chánov?
No hele, hlavně že nedorazí Putin, takže dobrý
Už před dvěma hodinama, ještě během sčítání hlasů:FLA píše: 28.01.2023 14:45 Uz Babisovi fans začali ze to bol podvod a kampaň???ak nie tak za hodinu začnú
Mame tu par skotskych, ktere uz davno prekonaly 20let, ale ty padnou az v pripade, ze dalsi parlamentni volby vyhraji demokraticke strany a potvrdi se tak, ze vetsina obcanu se nenecha zpracovat populisty a extremisty
Mně i ten dnešek udělal takovou radost, že si to nějakou dobrou 21 zasloužíOzzman píše: 28.01.2023 16:57 Mame tu par skotskych, ktere uz davno prekonaly 20let, ale ty padnou az v pripade, ze dalsi parlamentni volby vyhraji demokraticke strany a potvrdi se tak, ze vetsina obcanu se nenecha zpracovat populisty a extremisty![]()
hudyss77 píše: 28.01.2023 16:56 Mohli mu aspoň vyndat to ramínko ze saka. Se tam pořád ošíval, jak ho na zádech škrábalo![]()
Já jsem na ten výsledek, který je rozdílem několika tříd, opravdu hrdejSentik píše: 28.01.2023 17:04Mně i ten dnešek udělal takovou radost, že si to nějakou dobrou 21 zasloužíOzzman píše: 28.01.2023 16:57 Mame tu par skotskych, ktere uz davno prekonaly 20let, ale ty padnou az v pripade, ze dalsi parlamentni volby vyhraji demokraticke strany a potvrdi se tak, ze vetsina obcanu se nenecha zpracovat populisty a extremisty![]()
Aby se člověk toho ochutnání totiž vůbec dožil, když bude mít tak vysoký požadavky a nároky, víš jak
![]()
Je jich tolik dobrých a život krátkej
EDIT:
bavíme se o whisky, aby si někdo nemyslel něco o jednadvacítkách, ty už se nám 40níkům stejně spíš jen smějou![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů