Takže já se taky přidám:v poslední době-cesta z práce-ze Štětí do Litoměřic kdyby někdo znal,no a kousek před Liťákem tam jsou akový dlouhý zatáčky,jedem kolona jako svině,koukám,najednou za mnou metr za nárazníkem neohrožená X6 s pražskou SPZ,chcete-li RZ.No samozřejmě borec na to šlápnul,protisměr,vždyť co by jezdil 80 když má baworáka?Chlapi povídám vám,dobrejch 500 metrů v protisměru,opravdu to byla šňůra,zatáčka,absolutně nepřehledná,hele v tom báwu tam mohl mít 120-130,možná víc,jedna zatáčka,druhá,čekám kdy vyjedu a uvidim ho debila narvanýho pod Tatrou s domíchávačem betonu.A ono nic.Druhý den,opět do práce-Hoštka před štětím,já,auto,kamion,jedem za sebou,před náma zatáčka,absolutně nepřehledná(před tím stoupáním)najednou se za náma vynoří tuzer s Astrou,hup protismě,přímo v zatáčce předjížděl ten kamion,zas další blbeček kterýmu to vyšlo.Minulý týden-vracím se s manželou ze svatební cesty,zatáčky kdesi v lese u Mariánských Lázní,jedu klídek pohoda,ze zatáčky se proti mě vynoří ženská s nějakým posran*m Hyundayem,s tim malým nevim co to je za typ.Troubím,pravou stranou beru brutus škarpu.No síla.To jsem chtěl manželce kupovat auto,ale když si ji představim jak jede svých 60-70,a smete ji nějakej blbeček s baworáke,co si myslí že je nesmrtelnej,tak si to asi ještě rozmyslím.Omlouvám se předem všem za tento sloh,a za případné hrubky.
Vzkaz pro případné debí*ky kteří by toto mohli číst(věřím ale že zde na foru žádní nejsou

)
Bl*ečci:nesmrtelní nejste,Tatra nezná bratra,a na každého jednou dojde,doufám jen,že vás nepotkám někde v protisměru já,ani nikdo z mých blízkých.Tímto se ještě jednou omlouvám všem slušným řidičům za tento proslov.
PS:neříkám že jezdím 80,ale používám co?Ano-mozek.
AMEN.