co vas v posledni dobe vytocilo

Moderátor:phofy
Odpovědět
georgi
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Re: co vas v posledni dobe vytocilo

Příspěvek od georgi » 10.07.2010 21:58

Vcedulu? Pri niecom velkom? Napis viac! Vsak Vlado jazdil vzdy predpisovo, nie?
FF II FL HB Titanium X 1.8TDCi Sea Grey, Galerka: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=11402 - predaný :'-(

Obrázek

misoo
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od misoo » 10.07.2010 22:00

to bolo fakt uz davno, aj sa tu o tom pisalo, to este nejazdil predpisovo, tusim az od tej udalosti zacal :D ak si spravne pamatam, tak mal obiehat kolonu v odstavnom pruhu nejakou velkou rychlostu, presne cislo som uz zabudol... :mrgreen:

tomason
Test driver
Test driver

Příspěvek od tomason » 10.07.2010 22:08

petulak píše:Že si naše dcera, která je na mateřské musela vzít půjčku, aby její rodiče měli na jídlo a nájem. Jelikož můj " ŠÉF" jaksi zapoměl mi poslat výplatu za dva měsíce!!! TOTO JE ON /www.hanyš.cz/ :evil: :evil: :evil: :evil:
Tak v tom případě ste mohli dát všichni výpověď pro nevyplacení mzdy + vám náleží 3měsíční odstupné a stačí dva lidi a můžete na něj podat insolvenci,buď zaplatí,nebo končí.Pak ještě stačí pár telefonátů na pracovní úřad oni se mu ozvou taky to nanás zkoušeli.
byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI

vcedula
.
.

Příspěvek od vcedula » 12.07.2010 23:00

misoo píše:to bolo fakt uz davno, aj sa tu o tom pisalo, to este nejazdil predpisovo, tusim az od tej udalosti zacal :D ak si spravne pamatam, tak mal obiehat kolonu v odstavnom pruhu nejakou velkou rychlostu, presne cislo som uz zabudol... :mrgreen:
:dih: :dih: :dih: boze, to si poplietol dve veci dokopy. Prvy vazny hazard s mojim vodicakom bolo ked som po dialni v meste, kde bola 80-ka, podbiehal auto cez pravy pruh, nie odstavny, ale kedze islo o dialnicu (podla starych predpisov), nemohol som podbiehat, podbiehanie cez pravy pruh je na dialnici zakazane (v tom case aj v meste). A druha vec bolo ked som obiehal kolonu aut na prazdnej ceste a po predbehnuti som tomu utal a dal plny kotol na pradnej ceste.

Pekne si to spojil dokopy misoo, ze podbiehal cez odstavny pruh kolonu :dih: :nnou:
Ford Focus II 2.5T Duratec ST 166kW/320 Nm Electric Orange
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body

misoo
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od misoo » 12.07.2010 23:02

jaaaj, tak nejako sa mi to pospajalo a pomotalo... :dih: :nixw: sorry :gott:

vcedula
.
.

Příspěvek od vcedula » 12.07.2010 23:03

a martas, doteraz som ani za jedno nemal opletacky, chvalabohu. Musim pochvalit fizlov, ze ma doteraz neriesili, porusil som predpisy ale nikoho som zasadne neohrozil.

Podla mna, pokial ti nedali ziadne potvrdenie, nemas co riesit. Mne to tusim tiez niekto povedal, ked som chcel vybavit zahladenie stop :oops: ze ci mam papier a ze ked ziadny papier nemam, tak nie je co riesit. Takze asi tak. Okrem toho si myslim, ze policajtom, a hlavne mestskym, sa nebude chciet riesit papierovanie ohladom predvolania na dopravny inspektorat a radsej na to zabudnu a pojdu po sichte rovno domov namiesto vypisovania papierov.

georgi
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od georgi » 12.07.2010 23:16

To znie ako dobre spravy. Kamaratovho kamarata v piatok cestou z BA nameral radar a riesila ho hliadka na mieste. Dohodli sa na 100, ale nemal, tak ho pustili do Zlatych Moraviec vybrat, ze ked sa vrati do 30 minut, tak ich tam este najde. Isiel, vybral, vratil sa... uz tam neboli a teraz ma bobek, co zo toho bude. Odkazem teda, ze s najvacsou pravdepodobnostou nic ;-).
FF II FL HB Titanium X 1.8TDCi Sea Grey, Galerka: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=11402 - predaný :'-(

Obrázek

Marťas
Test driver
Test driver

Příspěvek od Marťas » 12.07.2010 23:18

Co mam informace, tak fotky posilaji na magistrat ke konci kazde smeny. Protoze to bylo o vice nez 40km/h, tak to nemuzou projednavat na miste...
Tak jednoduche to asi nebude, ale snad vezmou v potaz, ze to byl muj prvni prestupek :?
Obrázek
Byl : Focus ST2 - 213kW
Byl : Freelander 2 S - 118kW
Byl : Fiesta Mk7 - 60kW
Je : Vauxhall Corsa VXR - 141kW
Je : Suzuki SV650 - 55kW
Je : BMW 520D - 128kW

...uz nic nedovolene neprodavam :P

vcedula
.
.

Příspěvek od vcedula » 12.07.2010 23:37

dufam, ze sa na mna nikto nenahneva, ale posledny clovek, ktoremu verim, je policajt. Mna na tej dialnici nameralo policajne auto, ktore na 1 000 000% malo aj kameru a aj tak z toho nic nebolo, aj ked tieto nove radary nemaju mat moznost vymazat meranie. Jednoducho to vymazali.

georgi
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od georgi » 13.07.2010 00:05

Mozno tam je tam finta. Ked meranie zaznamenaju, nemozu s nim manipulovat a teda musia vydokladovat, ako bol priestupok rieseny = ziadne bocne prijmy. Takze mozno rychlost len "odcitaju" a snazia sa s vodicom dohodnut. Ak sa nedohodnu, pustia to z hlavy. Smola je jedine v pripade, ze to fakt cvaknu, aby naplnili statistiku...

Obrázek

Palec4
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec4 » 13.07.2010 11:45

Radar si ta odfoti sam ako nahle prekonas urcitu rychlost, a teda podla mojich info maju policajti 30 minut na rozlozenie a pripojenie sa s radarom do systemu,co si vsimam ked meraju u nas stale len posuvaju aby sa nemuseli hlasit a nenajdu teda spravnu polohu radaru..
Focus 1.8 TDdi 66KW Ghia Strieborna metaliza r.v. 2000/6 - _predane_
Obrázek
ObrázekObrázek

petulak
Test driver
Test driver

Příspěvek od petulak » 13.07.2010 17:50

petulak píše:Že si naše dcera, která je na mateřské musela vzít půjčku, aby její rodiče měli na jídlo a nájem. Jelikož můj " ŠÉF" jaksi zapoměl mi poslat výplatu za dva měsíce!!! TOTO JE ON /www.hanyš.cz/ :evil: :evil: :evil: :evil:
Že za 14 dní nám vypnou internet. sere mě to, ale viníkem je ten kreten výše jmenovaný, chleba je přednější./ dle babičky/ . omlouvám se za ta sprost. slova. :wallbash: :wallbash: :wallbash:
FF-1.8-16V-ZETEC-E, SPORT-hatchback

FrFill
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od FrFill » 13.07.2010 18:12

Sááákra Petulak tak to ti nezavidim :cry: ,snad se to brzy vyřeší :wink:
"UŽ NE "Ford Focus 16 16V combi rv.9/99,alu 16",K/N vložka
Obrázek
Obrázek

TripleJay
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TripleJay » 13.07.2010 19:34

petulak píše:
Že za 14 dní nám vypnou internet. sere mě to, ale viníkem je ten kreten výše jmenovaný, chleba je přednější./ dle babičky/ . omlouvám se za ta sprost. slova. :wallbash: :wallbash: :wallbash:
to ma mrzi :? Niekto tu na predoslej strane spominal moznosti, ze pri nevyplateni mzdy mozes dat vypoved, resp. okamzite skoncit pracovny pomer. Samozrejme, extra to nic neriesi, skor by som tu upriamil pozornost na trestnopravpnu zodpovednost = nevyplatenie mzdy. Ak by ste sa dali viaceri dohromady, mohla by to byt pekna sumicka uz a vyssie sadzby = vacsi strasiak. Otazne je, ako je na tom firma, pod hrozbou trestneho nech sa on zauveruje na vyplaty, alebo pojde do konkurzu, no :roll: Samozrejme ak neda vcas navrh na konkurz, zas zodpoveda za skodu veritelom, teda aj vam zamestnancom, samotny statutarny organ... Drzim palec nech sa to podari vyriesit a aj prace nech ostane :palec_nahoru:

petulak
Test driver
Test driver

Příspěvek od petulak » 13.07.2010 20:39

Diky za povzbuzující slova, všem, Zítra to budem řešit. Vidím to na rozv. prac. poměru. Ale ted jde o to, kde veme pěníze na mé dvě výplaty plus tři měsíce odstupného? Tot otázka! :cry: :cry:
FF-1.8-16V-ZETEC-E, SPORT-hatchback

Odpovědět

Zpět na „Pokec“