Příspěvek
od MIROMEN » 11.07.2015 07:30
Takže včera jsem vyjel prvni nadrž a proběhlo tak vlastně prvni tankovani. Musim řict že muj zajižděci režim byl možna vic drsnějši než by se někomu libilo. Minimalně jednou už byly otačky u 5 000 a několikrat za 4000. Nejvic jsem zatim jel 180km/h tacho. Jinak jizda vubec plynula ale prostě časte měněni kvaltu , podřazeni znovurozjeti a tak podobně. Každopadně v době kdy se ohlasila rezerva muselo byt v nadrži ještě minimalně 10l benzinu. Ujeta vzdalenost 583km a do nadrže se vlezlo až po hrdlo 47.76l. To znamena spotřeba cca 8.2l. Jenže když jsem vyjel ze salonu tak jsem bral po druhe cvaknuti pistole. Realně to tedy bude k těm 8l což považuji za slušny vysledek. Palubni počitač ukazoval pruměrnou spotřebu 7.9l takže vcelku přesně.
Už teď je citit že oproti prvnim kilometrum motor lepe "dycha" a jde lepe za plynem. Dost znat je to hlavně u 1 a 2 kvaltu ktere byly zezačatku dost jakoby přidušeny.
Mam jeden postřeh a nevim jestli to neni nějaka drobnějši vada nebo je to normalni. Všiml jsem si že když pomaličku mačkam spojkovy pedal tak zhruba po 1cm nastane takovy menši odpor nebo zadrhnuti. Pote už je zbytek drahy pedalu hladky. Když mačkam spojku normalně tak to sice občas zaregistruji ale neni to tak znatelne.
FOCUS 3 FL Titanium 1.5EB