Se svíčkama bych neexperimentoval.Dej origo doporučené,nebo NGK PTR5A-13.
Byly jediné od jiného výrobce které šlapaly spolehlivě i v escu 16v a to byla taky svině náchylná na svíčky.
Fofo II 1,8 16v modrá combi Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
Já měl Denso Iridium na Hondě Civic, a bylo to úplně o něčem jinym než jakákoliv jiná svíčka, nesrovnatelně lepší, ale jak se s touto svíčkou vypořádá focus, to se musí zkusit. Nicméně já jdu do Motorcraft.
zetec DOHC 1.8 16V, combi 2000, Silver ST paket, tempomat
Já si jdu tento týden koupit nové svíčky po 45 000km. Sice ještě startuju skvěle, ale preventivně a těch 109,- za jednu (když jsem je bral předtím) mě nezabije. Samozřejmě originál Motorkraft AYFS 22C pro moje auto Jednu starou si nechám jako náhradní.
zdravím,chtěl bych si vyměnit svíčky,ale nevím jaké a kde koupit,a kolik svíček
mám ford focusII 2006 1,6 74kw hatchback.
nevíte o nějakém prodejci na netu??díky.
a jaký klíč budu potřebovat.výměna není myslím složitá.nee???
No tak vzhledem k tomu,že se ptáš KOLIK jich máš koupit,tak tuto operaci svěř někomu kdo to už někdy dělal.
Jinak jsou tam čtyři a koupíš je v každém Fordu.(podle vin códu)
Fofo II 1,8 16v modrá combi Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
budes potrebovat klic 21mm (doufam, ze se nepletu) a mozna hodne nervu, obcas to nejde uplne lehce povolit .. jinak v servisu je to otazka cca 15-20 minut (tzn. cca 200-250,-Kc za praci)
Ford Focus 1.8 TDCi 74kw hatch, black edition 100 years Ford