Alebo to sem daj ako odstrašujúci príklad

Já beru MaxxMotion a teďka tam mám ještě půlku nádrže Aral Ultimate Diesel, takže nevím, jeslti je to pravé ořechové to ještě doaditovávatMarod22 píše:Vieš čo, ako kedy..ale napríklad teraz aj keď je chladnejšie, naštartujem, vystúpim z auta a pozerám na ktorej strane je výfuk, lebo nič nevidno..ale trošku to prisudzujem aj použitiu VIFka, lebo mám pocit, že po štarte už nepočujem také pársekundové klepanie od vstrekov. Ak ti môžem poradiť, skús to VIFko. Ale daj tomu trochu čas, musíš to poriadne prehnať palivovým systémom.
Tak ten uz asi bol trochu chyteny.Marod22 píše:No práveže dnes som čekol jeden partner a ten si teda pohúkal. A inak dnes som sa znovu pohral s plynom podla tvojho návodu a zaujímavé je, že keď mu dupnem na volnobeh tak ako mám v prvom videu, je to dosť hlasné..keď ale na trojke pri 1500 ot prudko zošliapnem plyn, po pustení počujem dojazd, ale velmi slabúčko. Že by ozaj turbo aj altík? nemám ale žiadne problémy s dobíjaním.
no tak deci na 1000 je myslim docela dost.ja houkam uz vic nez 40tis,mam i dost velkou vuli na hridelce ale deci mi vezme tak na 10tis.toho bych se obaval vic nez houkani.az ho jednou vymenim a houkat nebude,budu si myslet,ze neni neco v poradku.Marod22 píše:Olej je momentálne v štádiu watch..ono za 3000 km ubudlo tak 3 deci...asi to neni vela, ale donedávna mi olej neubúdal takmer vôbec
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti