tak trochu jiný sraz - cyklovýlety - co takhle něco v 08/12
- Raada
- Test driver
Re: tak trochu jiný sraz - cyklovýlet jaro 2011 - předehra 9.10.
No to jsme pravdepodobne byli my. To bys mel dat do sekce "poznej ho"
. Dobrej postreh. Dali jsme si jenom takovou pohodicku, ale v rychlejsim tempu nez vcera. 40km a jeli jsme z Hostivare,pres park, jizni mesto, Opatov Chodov, KUnraticky les, Michelsky les, Krc, Branik k rece a pak se tam projizdeli kolem Vltavy, zastavili se na pivko a pokracovali pres MOdrany do Modransky rokle, Libus, a znovu Kunraticky les, Chodov, Opatov, Hostivarsky park a domu. Nastoupano jenom 460m, ale rychlejsi prumer a vyssi prumerna tepovka nez vcera. Za dve hodky jsme byli doma a uzili jsme si toho slunicka.

- Ada
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
2Raada:Ty brďo to jste borci-trénovaní.Dáte si o5 40km.
Koukám,že začnu na jarní srazy trénovat.
Opráším orbitrack-věšák na hadry
a dám si tak aspoň 20min.denně a nějakou tu vyjížďku "kolmo".
Teď budu poněkud opatrný,protože průdušky drobet ,ze studeného lesního vzduchu ,utrpěly.

Opráším orbitrack-věšák na hadry

Teď budu poněkud opatrný,protože průdušky drobet ,ze studeného lesního vzduchu ,utrpěly.

Focus ll,3 Dv.HB,Zetec 1.6,BlueJeans color 04.2006
"Když nejde o život,tak jde o hovno"
- Raada
- Test driver
No trochu jsem se stydel pred Martinem, kterej ma letos najezdino asi 3500km a ja mel pred tema Brdama jenom 400km. Tak jsme to chteli jeste trosku vylepsit
. Bohuzel se na kolo uz asi moc nedostanu, protoze vikendy mam do konce rijna plny a v zime radsi budu jezdit na bezkach.
Jinak Ado, ja kdyz si vezmu moji drahou maminku, ktere je 53 let tak pochybuji, ze by nas na kole stihala. A to je vyrazne mladsi nez jsi ty.
Jo kdyz jsem zminil ty bezky - byl by tady nekdo, kdo by rad vyrazil v zime na bezky? Znam vyborne Sumavu, ale treba v Jizerkach jsem byl jenom parkrat a neznam je. Je to z Prahy kousek a pokud by se toho ujal znalec a naplanoval cestu tak se radi pripojime.. Pripadne opet Brdy - tam jsem taky nikdy nebyl na lyzich.

Jinak Ado, ja kdyz si vezmu moji drahou maminku, ktere je 53 let tak pochybuji, ze by nas na kole stihala. A to je vyrazne mladsi nez jsi ty.
Jo kdyz jsem zminil ty bezky - byl by tady nekdo, kdo by rad vyrazil v zime na bezky? Znam vyborne Sumavu, ale treba v Jizerkach jsem byl jenom parkrat a neznam je. Je to z Prahy kousek a pokud by se toho ujal znalec a naplanoval cestu tak se radi pripojime.. Pripadne opet Brdy - tam jsem taky nikdy nebyl na lyzich.
- qwerton
- Pokročilý
puvodne jsem to chtel napsat do "poznej ho" ale rikal jsem že pokud jste to nebyli vy, tak bych vypadal jako pako, protože ne každej by to musel pochopit, ale jste dobrý, že jste jeli dneska znova.
já měl v plánu práci na chalupě ale měli jsme dopoledne navštěvu a tak jsme šli pouštět draka, ale vubec nefoukalo
ale kolo se na mě už těší na zítra.
jinak, jestli má MART.IN tri a pul tis, tak to je super, na to, že říkal, že jezdí většinou terén, tak klobouk dolu. to se taky asi schovám studem za rám
Ada, Raada: hele, já nemůžu na kolo dostat ani stejně starýho bráchu, natož mámu
jo a hlásím, že na běžkách jsem stál naposledy asi tak před dvaceti rokama, takže pokud se chystají jednodení kurzy pro začátečníky, přes zimu bych možná jeden den našel
já měl v plánu práci na chalupě ale měli jsme dopoledne navštěvu a tak jsme šli pouštět draka, ale vubec nefoukalo

jinak, jestli má MART.IN tri a pul tis, tak to je super, na to, že říkal, že jezdí většinou terén, tak klobouk dolu. to se taky asi schovám studem za rám

Ada, Raada: hele, já nemůžu na kolo dostat ani stejně starýho bráchu, natož mámu

jo a hlásím, že na běžkách jsem stál naposledy asi tak před dvaceti rokama, takže pokud se chystají jednodení kurzy pro začátečníky, přes zimu bych možná jeden den našel

- MART.IN
- Člen klubu
Pánové, zrovna vy dva...
...stydět bych se měl já, když jsem do kopců ztrácel dech, přes to že jsem se furt "vytahoval" terénem.
Jinak těch 3,4 neni ani zdaleka vše v terénu, ... a pak, taky neni terén jako terén, víme? Takhle to vypadá jak kdybych brázdil oranice
Jo a na běžkách jsem stál naposledy před 20 kily

Jinak těch 3,4 neni ani zdaleka vše v terénu, ... a pak, taky neni terén jako terén, víme? Takhle to vypadá jak kdybych brázdil oranice

Jo a na běžkách jsem stál naposledy před 20 kily

Kuga 2,0 TDCi Black Panther 2010
Focus 1,8 EFI Black Panther 2002
Focus 1,8 EFI Black Panther 2002
- Zuzka
- Test driver
to Raada: ona ta moje kára kouří o něco víc než je standard, ale na té dálnici to bylo hodně tím, že byl studený motor. Jakmile se zahřeje, tak je to mnohem míň. Hodně to taky dělá zanesený EGR. Už se víc jak měsíc chystám na vyčištění, jenže plánů moc a času málo
. No jo no, je to prostě traktor 
Edit: tak jsem včera večer zjistila, že mám úplně prázdnou nádržku na chladící kapalinu. Takl asi přece jen bude někde problém

Edit: tak jsem včera večer zjistila, že mám úplně prázdnou nádržku na chladící kapalinu. Takl asi přece jen bude někde problém

Ford Mondeo 2.0 TDCI 96kW kombi,2004,Ghia,modrá Tonic
- FUGAS
- Test driver
Kua, že já jsem si to tu nepřečetl dřív, kolo mám, volno jsem měl a bylo zrovna tak krásně, jen jsem o tom nevěděl 

bylo: Ford Focus II 1,6 16V, 5dv., r.v. 2009
je: BMW 323i coupe
je: BMW 323i coupe
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Hi hi, proto jsem taky na té dálnici raději zmizel, aby mě ta kouřová clona nebrzdila
Dělám si srandu, doufám, že bude autí v pořádku. Dolít kapalinu a sledovat jestli uchází a jak rychle.

Dělám si srandu, doufám, že bude autí v pořádku. Dolít kapalinu a sledovat jestli uchází a jak rychle.
- qwerton
- Pokročilý
a já to neviděl, jsme si mohli dát závod, komu to hulí vícRaada píše: tak jsi se snazila zmizet v kourove clone

ale já pozoruju změnu po změně paliva, ale to je už pro jiné vlákno... (ještě tak 3 nádrže a podělím se se zkušenostmi)
- qwerton
- Pokročilý
máš pravdu, bylo faaakt kráááásněFUGAS píše:Kua, že já jsem si to tu nepřečetl dřív, kolo mám, volno jsem měl a bylo zrovna tak krásně, jen jsem o tom nevěděl

- Zuzka
- Test driver
Poslední OT
.
Já jezdím jen na Vervu a podle některých, ta Verva kouří mnohem víc než jiná nafta

Já jezdím jen na Vervu a podle některých, ta Verva kouří mnohem víc než jiná nafta

Ford Mondeo 2.0 TDCI 96kW kombi,2004,Ghia,modrá Tonic
- Raada
- Test driver
hele tobe to kouri, ale zase nemas problemy s DPF. Me to nezakouri ani kdybych chtel, ale tech potencionalnich problemu je fakt hafo a stoji to spoustu penez. Tak doufam, ze budes mit mondika v poradku.
- Ada
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
jj to jsou ti ropáci

- Raada
- Test driver
tak me napadlo, ze jsme tam meli hezky zastoupeni motorizaci a modelu od Fordu:
2x FFII (kombi, 3dv)
3x FFI (kombi, 3dv, 5dv)
mondik cmoudik
motoricky je to jeste zajimavejsi:
2x 1,6 (diesel a benzin)
2x 1,8 (diesel a benzin)
2x 2,0 (diese a benzin)
2x FFII (kombi, 3dv)
3x FFI (kombi, 3dv, 5dv)
mondik cmoudik

motoricky je to jeste zajimavejsi:
2x 1,6 (diesel a benzin)
2x 1,8 (diesel a benzin)
2x 2,0 (diese a benzin)
- Ada
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
No hezky jsi to prolustroval