Příspěvek
od pkadecka » 10.05.2016 07:59
Nevim, jestli je to k nasrání nebo k zasmání, posuďte sami: včera cestou domů někde v Dolních Počernicích jsem dojel černé SUV Lexus, brněnská značka, takže to tu nezná a bylo to i vidět z toho, jak jede (trochu pomaleji). V DoPo je navíc takovej debilní kruhák, že tam nejdřív začal blikat doleva, jako by to byla křižovatka. V tu chvíli za sebou slyším troubení. Pomyslím si, co se děje, někdo je asi nervózní a pospíchá. V zrcátku vidím nějakou audinu. Pak černý lexus vyjel z DoPo, já za ním a za mnou ta audina. V této sestavě jsme dojeli do Horních Počernic (jede se tam kolem golfového hřiště a pak kolem lesa, takže i trochu rychleji než jen 50, mezery mezi námi se zvětšily, audina za mnou dokonce hodně zaostala). V HoPo jsme se zase všichni sešli, brňák v lexusu opět nejistě projížděl uličkami, já za ním a za mnou audia, opět troubící. Opakovaně. Na T křižovatce, kam není vidět a kde je STOPka, brňák zastavil a čekal, až tam bude moct vjet. Já jsem stál za ním a audina opět několikrát zatroubila.
Za volantem audiny seděla ženská asi kolem 40 let (asi, blbě jsem viděl), vedle ní chlap (myslím). Co si ta pizda slibuje od toho troubení? Že se silnice před ní zázračně uvolní, zatáčky narovnají a na všech semaforech bude zelená? Takhle přece klakson nefunguje. Nebo, jako všechny hysterky, chce na sebe jenom upoutat pozornost? Takové děti křičí a válí se po zemi a když to vyroste a dostane řidičák, tak to místo řvaní troubí.