buceek07 píše:Já si na telefonech trochu frčím...každej rok si koupím novej a snažím se, aby to byla vlajková loď od dané značky...baví mě tyhle fičury![]()
...navíc prodám starej a skoro půlku novýho mam zaplacenej
....
Sony a Samsung S5 určitě nechci....
Kamarádovi sem koupil htc 500, tak jsem zvědavej, jestli mu ten reprák umře taky...
Toto je zrejme len tvoje bezbozne prianie. GG je stale len sklo a je stale lahko poskriabatelne tvrdsimi vecami ako je samotne sklo. Staci zrnko piesku a mikroskrabance su na svete. Staci pohladat na nete a vyjde ti asi "milion" prispevkov kde sa ludia na GG stazuju. Zrejme treba pockat kym niekto pride so zafirovy sklickom (uz sa spekuluje, ze iPhone 6 by ho mohol mat).Karel2 píše:...
K foliim, pokud je sklo gorilla glass, tak je podle me anachronismus davat folii. Pokud neni clovek pr..e a chova se trochu rozumne, tak nehrozi poskozeni....
Proč si proboha tolik lidí myslí, že mají OCD? To že má někdo rád věci v pořádku neznamená automaticky OCD, to je trošku jiná liga a ti lidi jsou chudáci...Blackhawk píše:Verim tomu, ze moje OCD (obsessive-compulsive disorder) by na tom displeji nieco naslo.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů