Dav :
Bol som s tym na sluzobke v Madarsku, kusok pod Budapestou. Voz som dostal naplno natankovany, po navrate som aj ja dotankoval doplna. Spotreba podla tankovania vysla tak ako som pisal - 4.8l na 100 km. Tento udaj si pamatam presne, nas technik na doprave tomu nechcel verit a obvinoval ma, ze som celou cestou cural do nadrze. Co ukazal PP ma absolutne nezaujimalo, pretoze viem, ze ukazoval somariny. Bolo to v polovici leta, par rokov dozadu, teploty si nepamatam, no bolo pekne, pretoze sme boli obzriet krasky (aj hore bez) na nedalekych bagroviskach
Zlozenie trasy :
Sered - Komarom okresky, Komarom - Szigetszentmiklos dialnica, posledne 3 km opat prepchata okreska. A to som sa o ekorally vobec nepokusal. Auto malo v tom case okolo 100k km, jazdime na Slovnaftacku naftu, bez pridavania aditiv ci inych nezmyslov. Co to malo za gumy, si tiez nepamatam. Viem iba tolko, ze nedrzali - tam, kde prejdem s Focusom 70, Ochca zacala robit psie kusy uz pri 50tke. Takze asi nejake EnergySavery, co setria, ale nelepia. Smerom tam som siel cez Nove Zamky a Hurbanovo, spat podstatne pomalsie cez Kolarovo, pretoze niekde pri NZ bola velka buracka.
Ist po dialnici 90 - 100, priblizim sa k spotrebe 4.5/100.
Ad spolahlivost PD motorov :
Z firmy odchadzaju auta vacsinou s nabehom daleko za 200k km. Na Octavkach a Prassatach sme nikdy neriesili problem so spojkou, dvojhmotou ci vstrekovacmi. Vsetko to boli PD. Teraz mame tieto auta s CR DPF motormi a niektore su viac v servise, ako na ceste. A to nehovorim o omyle P207SW HDI a 2 ks P307SW HDI (jeden mam teraz ako sluzobak). Tie sa seru prakticky stale, vsetko same blbosti okolo elektriky. Nas ITckarsky zabozrut ma navyse nacate turbo, zatial to ale neriesime, pretoze este nezerie liter oleja na 1000 km.
DV6 nie je motor. Ale sustava nahodne umiestnenych suciastok co vrcia a trasu sa a popritom zeru naftu...
Mondeo 2.5T Titanium SK
ZEM JE NASE IHRISKO