2: silverwolf
klidne, ale priprav se na peknej "marast":
marast.JPG (10.62 KiB) Zobrazeno 880 x
2 Subi: ani snad ne, ba prave naopak - fuci to k nam primo od Vas z jihozapadu - viz sipka u cisla v krouzku (rychlost v m/s) Asi se ten vzduch nad Polskem zahreje - oni totiz na protest pali vsechen ruskej plyn "panu bohu do oken"
Kia Stinger3.3 V6 T-GDI AWD2019 / Nissan Leaf 24 kWh 2012 / bylo Ford Mondeo ST 220 2006 / byl Ford Focus 1.6 16V 1999
U nás se to nějak umoudřilo, mrazy polevily a teplota ikdyž je zataženo stoupla k 4,5 stupnum. Proto jsme s otcem neváhali a opláchli jsme tu sul z aut.
Zase to mám krásně stříbrné, jaká to nádhera.
Dnes jsem byl s rodinou na Černé Hoře na lyžích. Dole hrozná inverze a -12 °C , ale zato nahoře krásně svítilo sluníčko .
Omluvte sníženou kvalitu obrazu , chyba není na Vašem přijímači ( foceno mobilem ).
Přílohy
Mraky
Mraky
Obraz045.jpg (19.25 KiB) Zobrazeno 776 x
Jasno
Ford Focus combi 1.6 , 74 kW r.v 2002 Magnum Grey GALERIE
Před hodinou jsem vylezl z pelechu,kouknul na teploměr a na něm -12 stupňů,ale je alespoň naděje,že přes den bude líp.Ta zas.aná inverze je pryč a svítí sluníčko tak snad...
Jarýskův krásnej Fofík---Ford Focus 1.6 16V 74kw,r.v.1999---Der blaue TeufelLepší je usouložit se k smrti než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy