co vas v posledni dobe vytocilo

Moderátor:phofy
Odpovědět
mickielli15
Pokročilý
Pokročilý

Re: co vas v posledni dobe vytocilo

Příspěvek od mickielli15 » 18.05.2010 22:07

co mě vytočilo je to, že jsem si uvědomil, že ti Z.mr.di v poslanecký sněmovně akorát tlučou hubou a hrabou si do kapsy. Od prvních záplav 1997 přes další a další měli dost času, aby s tím něco dělali, myslím tím prevenci. Co mě ale vytáčí úplně nejvíc, je to, že povodeň přišla před volbama a oni se na povodeň vrhli jak na chutný sousto, který jim může přinést hlasy od lidí. Od lidí, kteří trpí a na které se oni vrhnou jak supi. Když ti č.ráci zsr.ný dovedou parazitovat na jakýmkoliv lidským neštěstí, apeluju na všechny slušný lidi, aby volili malé strany. Malé jsou totiž jen v případě, že je nebudeme volit. Myslím, že už bylo dost ODS i ČSSD. Za dvacet let to tu jedni dokázali akorát vytunelovat, druzí zase zadlužit. Kdy už konečně lidi pochopí, že tady u nás vůbec nejde o pravici nebo levici??!!!! Myslím že je na čase, aby tito škůůdci šli od válu.
A dokonce si myslím, že řada lidí prostě vycítí, že tato povodeň je těma neumětelama vychcane.ma akorát zneužita na pojistku jejich smradlavých koryt. Je potřeba jim ty koryta zavřít tlustým poklopem a pustit tam nové lidi. Jaké, to si každej umí určit sám. Ale myslím, že je pořád lepší, když se situace v politice osvěží novou krví, než když to tam zůstane v podstatě stejný. Takhle aspoň existuje nějaká naděje. Se stávající zkostnatělou bandou zlodějů je to rozhodně větší beznaděj. Musí pocítit, že už jich bylo dost.
Pokud bych měl chvíli času v týdnu, jel bych na sever pomáhat. Snad mi to vyjde, ale mám toho teď nad hlavu. Kdybych neměl tolik práce, už jsem tam. Lidi, držte se, snad ta voda rychle opadne. Musel jsem to napsat, protože jakmile začaly povodně, ti slizouni jeden jako druhej začali plkat, co lidem poskytnou a kde pomůžou a mě se normálně začalo chtít zvracet, KDYŽ CÍTÍM TEN JEJICH CHTÍČ PO ŠANCI ZABODOVAT. Už jich mám PLNÝ ZUBY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Focus C-max 2004 2.0 TDCi 100kw DPF, stříbrná met., GHIA, vyhř. př.sklo, aut. klima, tempomat, ESP, dešť. senzor, zatím plecháče, ale mazel edition :-)
Obrázek

sid
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od sid » 18.05.2010 22:27

teda mickielli15 Tebe to opravdu vytočilo :mrgreen:

Ale koho chceš volit konkrétně ... Když budeš volit ty malé strany/které se už z logického hlediska do parlamentu nedostanou/ tak dáváš právě těm co si napsal .
Ford focus II 1,8 HB 2007
Obrázek

mickielli15
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od mickielli15 » 18.05.2010 22:40

sid - jo, mě to nasír.á už dlouho. :evil: :cry: :wink:
...právěže si nesmíme říkat, že se tam z logického důvodu nedostanou, jinak dáme hlas některému velkému zloději a pak se tam nikdo jinej fakt nedostane...
Koho já budu volit sem psát nebudu, jednoduše proto, že to ještě nevím. Mám dva tři favority, ale já právě volil až na jednu vyjímku vždycky malé strany. Velké strany mají velké prachy, aby masírovaly masy lidí. O těch menších ví málo lidí a právě proto si řeknou - radši budu volit menší zlo, ale velkou stranu. A to přesně ti velcí hráči chtějí. Jdeme jim v podstatě na ruku, i když na ně nadáváme. A jsme v kolotoči.
Já ale cítím ze svého okolí i z médií (která ale stejně lidi masírují jen o velkých stranách), že tyhle volby prostě můžou dopadnout jinak, než vždycky. Třeba ne výrazně, ale určitej posun cítím. Snad se už lidi začali probouzet z té neustálé masáže. Kéž by!
Focus C-max 2004 2.0 TDCi 100kw DPF, stříbrná met., GHIA, vyhř. př.sklo, aut. klima, tempomat, ESP, dešť. senzor, zatím plecháče, ale mazel edition :-)
Obrázek

sid
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od sid » 18.05.2010 23:05

Já už jsem víceméně rozhodnut a má volba je zjednodušeně ne ta nejvíc dobrá , ale ta nejmíň špatná :bebng: . Mimichodem na Facebooku je pár docela zajímavých iniciativ ve smyslu vol jakou stranu chceč ,ale preferenční hlasy dej posledním čtyřem : ať se to protočí :?:
Obrázek

Infinter
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Infinter » 19.05.2010 06:33

http://www.defenestrace2010.cz/ :Dancer:

Já jdu volit v pátek :wink:
FORD Focus kombi 1.6 74KW 2002 --> Fofík by INFINTER
Obrázek Obrázek Obrázek
Dodržuji stejný počet zanoření a vynoření!

postak
Test driver
Test driver

Příspěvek od postak » 19.05.2010 15:45

mickielli15 úplně s tebou souhlasím a čteš mi z duše. Taky nejsem úplně rozhodnutý, ale určitě půjdu volit menší stranu. Mám jako ty 2až3 favority, resp. 3 a rozhoduju se, ale už víceméně jsem. Myslím si stejně jako ty, že je čas zavřít těm šmejdům, co jsou tam už 20 let koryta.

Měl by se změnit volební systém, a to tak, že by se poslanci měli volit stejně jako prezident. Dvě funkční období, tzn. 8let max a máš utrum. :!: :idea: Jenže tohle si ti šmejdi nikdy neodsouhlasí. :? Nemůžu poslouchat kecy, nechte nás dodělat svou práci. Copak za 8 let se toho nedá stihnout dost :?: Dobře to vidím na práci našeho někdejšího starosty, kolik se udělalo za jeho dvě funkční období.

tomason
Test driver
Test driver

Příspěvek od tomason » 19.05.2010 15:55

:nixw: ale koho, ale koho :bebng: :puke_r: :puke_r: :puke_r:
byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI

postak
Test driver
Test driver

Příspěvek od postak » 19.05.2010 16:12

Hele, těch stran, co kandiduje do poslanecké sněmovny je kolem 30, nevím přesně. A z toho 5 jich je vládních, resp. 6, díky tomu morybundusu, s KDU-ČSL, ze které vznikla TOP 09. Takže ještě pořád máš na výběr téměř s 25 stran a hnutí.

Nemám se za co stydět, uvažuji o VV - Radek John, TOP 09, v moravskoslezském kraji kandiduje podle mě velmi schopný člověk, Pavol Lukša, taky starosta, který starostoval v Čeladné, myslím že vlastně ještě starostuje, ale zadarmo a poslední jsou Zemanovci, ale to je jako krajní mez.

Levici jsem nikdy nevolil, Paroubkovi bych dal tak akorát ránu mezi oči a né hlas. Zeman kdysi taky patřil k ČSSD, ale rozkmotřil se s něma a uvažuje už asi trochu jinak. V době kdy vládnul jsem ho neměl rád, ale myslím si, že je to daleko chytřejší člověk než celý Paroubek a strčí většinu té bandy do kapsy. Ještě je čas a důkladně prozkoumám až přijdou volební lístky.

jack-3d
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od jack-3d » 19.05.2010 16:33

Taky me vytáčí stav naší země, nenažraní politici, naprosto uhozené bilboardy, trapné kampaně a vůbec všechno kolem toho...

Když si to rozeberete, koho volit?

ODS - přebarvení komouši a dětičky prominentních komoušů, ti rozebrali republiku během prvních 10 let
CSSD - ti jdou ruku v ruce ODS, jen to před lidmi maskují
Komouši - ti se aspoň nemaskují a jsou jací jsou
KDU-CSL - hajzli co za každou cenu chtejí koryta a maskují se za církev, v pekle budou jistě V.I.P
TOP09 - krysy co utekly z potápějící se lodě KDU-CSL a teď se tvaří že jsou noví, ale už 20 let rozkrádají republiku a média jim neustále dělají reklamu (chameleon Kalousek, zpěvačka a senilní kníže z Rakouska-Uherska)
Dělníky - sice cikády nemusím, ale dělníci jsou moc extrémní
Zemanovci - Zeman sám byl dobrej a se obklopil docela dobryma lidma, v nové vládě by nebyl špatnej
VV - John byl dobrej taky, vždy bojoval proti korupci, dal bych mu šanci

Budu volit Českou Pirátskou Stranu. Ten název je zavádějící (působí negativně a všichni si hned vybaví pálená cédéčka...), ale jsou to kluci převážně ajťáci, co to mají v hlavě srovnaný. Nejsou to žádní rebelové, ba naopak, rozumní a inteligentní mladí lidé. V telce jsem viděl pár rozhovorů, diskuzí a debat. Mají velmi svěží názory na široké spektrum politických témat a právě s nimi se nejvíce ztotožňuji. Dám jim hlas, i když nemají v letošních volbách šanci.
Je: Ford Mondeo Kombi MK4 1,6 118 kW
Byl: Ford Focus HB MK2 1,6 85kW
Byl: Ford Focus HB MK1 1,8 85kW

WnemOne
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WnemOne » 19.05.2010 17:07

Ocividne mate podobny problem ako SR :) a ten kto stoji za to, je pod hranicou zvolitelnosti ... to mas zacarovany kruh.
Politik, ktory by chcel robit serioznu politiku, by prezil len jeden volebne obdobie, preco ? Lebo seriozna politika pozna aj slovicko "nie", "nedam", "setrime" a toto nerada prijma verejnost, ktora zas od politikov ziada aby boli seriozny, ale ak povedia nie, uz sa do vlady nedostanu, lebo obcanom sa to nepaci ... ludia su taky, robme dobre veci, setrime, len nie na ukor Nas .. cize nadavat na politikov je v tomot pripade aj zbytocne .. mame tam taku uroven vyspelosti, ako je v priemere vyspeli narod ... cize my sme este v plienkach a akurat sa ideme ucit padat na hubu, mam taky pocit, ze to asi treba aby niektorym doplo ... mam strach ze aj to uz asi nezazijem, snad moje deti hej ...
PS: Idem volit stranu, ktora je pod hranicou zvolitelnosti, lebo viem, ze su v poho a nepridam sa k dristom, "mensie zlo" a podobne ... proste by som uzatvaral kruh ..
A ked zavolim, budem mat pravo kritizovat ....
Ford Focus 1.8 TDCi 85 kW HatchBack (3-doors) Bol ....
Galeria: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.ph ... 4&start=45
Obrázek

mickielli15
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od mickielli15 » 19.05.2010 22:06

postak :palec_nahoru: -naprostej, bezvýhradnej souhlas.
jack-3d :palec_nahoru: Tvůj rozbor šmejdů nepotřebuje komentář.
WnemOne píše:A ked zavolim, budem mat pravo kritizovat ....
přesně tak! Kdo nejde volit, posiluje ty, na které pak nadává.
Obrázek

KubaU
Junior
Junior

Příspěvek od KubaU » 19.05.2010 22:57

Nechci vám kazit radost, ale Věci veřejné působí silně jako soukromý subjekt, který má za cíl se ke korytu dostat spíš než od něj rvát ostatní... Takový malý experiment, jestli se dá za prachy dostat ke státním zakázkám bez nutnosti někoho uplácet, protože je nadělíte sámi sobě. John možná vždycky proti korupci bojoval (no...), ale je to "předseda" strany, který nemá ani podpisové právo, a nebude smět do ničeho mluvit - řídí to jiní. Uniformované "občanské" hlídky, boss který je schopný vypustit z huby "Ano, to jsem napsal, ale tehdy jsem ještě nevěděl že budu kandidovat do parlamentu" - s myslí to smrtelně vážně, atd... VV se bojím víc než komančů, a to je co říct...

Jinak ale naprostý souhlas, malé strany - ODS ani ČSSD si hlas nezaslouží.
FoFo II Trend 5dv. hatchback, 1,6 TDCi 80kW, 2005, stříbrná

Obrázek

sid
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od sid » 20.05.2010 12:03

tak s tím náhledem na věci veřejné naprosto souhlasím já jim taky nevěřím přesněji jejich lidrovi :blee: , bohužel ale je to tvař z TV Nova kde "tepal nešvary" a spousta lidí ho má s tím spojenýho .Pro mne je tato strana na prvním místě koho bych nevolil .
Obrázek

KubaU
Junior
Junior

Příspěvek od KubaU » 20.05.2010 13:52

Jinak abych se vrátil k tématu - mě včera pořádně vytočil tenhle rozhovor:

http://volby.ihned.cz/c1-43636170-john- ... ou-raketou

Šest let dělal předsedu představenstva firmy s obratem ve stovkách milionů, ale nic nevěděl, nikoho neznal, o nic se nezajímal a za nic nemůže. Ideální člověk do parlamentu. Fakt nemám rád když někdo dělá z lidí blbce :dih:
FoFo II Trend 5dv. hatchback, 1,6 TDCi 80kW, 2005, stříbrná

Obrázek

jack-3d
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od jack-3d » 20.05.2010 14:43

KubaU píše:Jinak abych se vrátil k tématu - mě včera pořádně vytočil tenhle rozhovor:

http://volby.ihned.cz/c1-43636170-john- ... ou-raketou

Šest let dělal předsedu představenstva firmy s obratem ve stovkách milionů, ale nic nevěděl, nikoho neznal, o nic se nezajímal a za nic nemůže. Ideální člověk do parlamentu. Fakt nemám rád když někdo dělá z lidí blbce :dih:
No nevím nevím, na jednu stranu na tom může bejt něco pravdy, ale já se přikláním k teorii, že VV teď velkým stranám nahání strach, že nebudou mít dostatek křesel a tudíž prijdou o část moci... že se Johna snaží za každou cenu pošpinit.

Grázly máš dnes v každý firmě. Jako kdybys dělal nějakýho řadovýho managera v Poldovce v době, kdyz to tam Stehlík vytuneloval a pak lidi začli říkat, že jsi spolupracoval s gaunerem. Kdyby někdo zveřejnil seznam všech pochybných firem a podniků napojených na dnešní poslance a ministry (firmy přímo jejich a nebo rodiných příslušníků), tak bychom se velmi divili. Johnova kauza mi oproti tomu přijde jako hodně "nafouknutý balón".
Je: Ford Mondeo Kombi MK4 1,6 118 kW
Byl: Ford Focus HB MK2 1,6 85kW
Byl: Ford Focus HB MK1 1,8 85kW

Odpovědět

Zpět na „Pokec“