stano. píše: 03.02.2022 15:45
A tvoje prisprpste urazky si strc vies kam
Na Tebe nemam viz covid tema, navic, ten klucik je urazka?
Gazprom vedel a mohol dodavat donedavna plyn aj nad ramec dlhodobych kontraktov, prepravne kapacity na to ma stale. Len zrazu akosi nechce.
To myslis vazne, proc by to delal, kdyz mohl pozdeji prodat za vic, ci nekomu jinemu, kdo ho nema porad na taliri. Kdyby to udelal, tak by byl spatny obchodnik.
Ked sa riesi plan na 10-20 rokov tak sa pocita aj so zmenami, ktore za ten cas nastanu. Plan na 10 rokov len na zaklade sucasneho stavu nema o 3-4 roky zmysel. A to plati vsade.
To neni plan, ale vizionarska predstava, uz vidim firmu co pocita s technologii o ktere nema ani sajnu ve svem financnim planu a je jedno jestli kratkodobem ci dlouhodobem, je to jen predstava, protoze trh se chova jinak a kazdy se musi prizpusobit. V tom je ten rozdil EU ma jen predstavu s jednim malym, ale podstatnym rozdilem, dava tam cisla. Tohle delaji jen teoretici a ne praktici. Tohle povede jen k tomu, ze prumysl pujde pryc z EU, proc sel po revoluci k nam a ted postupne odchazi, pujde za mensimy naklady. Tech prikladu je vic, ale Ty jako zelenej aktivista(pripadas mne tak) to nikdy nepriznas, ze kritici v tomhle muzou mit pravdu.
Ci 20 rocny slodobny bezdetny ma pocitat s rocnakym stavom, prijmom a vydavkami aj o 10 rokov?
ve 20 jsou jine starosti

a navic treba ten prijem se da odhadnout podle minulosti, proste pracujes v rovnici kde muzes zadat cisla a pocitas vysledek, EU ma rovnou vysledek bez cisel bez dat, bez technologii jak toho dosahnout, ty technologie muzou prijit, ale pochybuju a to na 99%, ze to tak rychle nebude.
Sorry, ale mne jedna veta prolozena slovnim "utokem" nestaci. Jednobarevne videni sveta jako za vsechno muze Babis, Putin, EU a presto nejede vlak, neni muj pohled na vec.
radsi to ukoncime v tomhle se proste neshodnem