HmerX píše:Jestli to RS-ko od Wolf'a sedne ještě o dalších 30 mm tak už snad ani nebude na silnice, ne?

Už v sérii je ten předek proklatě nízko

Určitě to bude v pohodě, je to úplně to samé snížení, které mi tam udělali na mém STčku - o cca minus 25 mm (kratší pružiny "made in Wolf"...). Mrkni na moje fotky do galerie - je to opravdu na pohodové ježdění i v městě....
I s těmito pružinami v pohodě např. u nákupních center v Praze (parkoviště Globus na Zličíně, parkoviště Kaufland ve Stodůlkách, parkoviště u Galerie Butovice) najíždím předkem k obrubníku - sice mám potom spodek cca 1 cm nad obrubníkem, ale nikde to za něj nechytám
A pro sportovní jízdu především v zatáčkách - je to absolutně nesrovnatelné v porovnání s originál ST pružinami - to auto se absolutně nenaklání, těžiště je nízko a v zatáčkách se to chová jako velká motokára.....až občas mám strach, co všechno si k tomu člověk může při zatáčení a rychlých průjezdech obloukem dovolit
Wolf je podle mne v ladění Fordů v Evropě v současné době naprostá jednička - a to, že si dovolil takto komplexně "přitvrdit" i v podstatě již z továrny závodní 300 PS RSko, to podle mně jen potvrzuje.

Focus II. ST - r.v. 2006, úprava Wolf Racing (340 PS,545 Nm), Bilstein B16 Gewindefahrwerk PSS9, AP Racing (kotouče 362 mm, 6 pístků) - desky Raybestos směs ST31, samosvorný diferenciál Quaife, výfuk MILLTEK turbo back, Semi Slick TOYO R888