no za 70kc beriem cele vrecetomason píše:Tak je neměli skladem a chtěli nacpat něco jiného ,ale ty matky sou docela levný já bych je vzal za 70kč

no za 70kc beriem cele vrecetomason píše:Tak je neměli skladem a chtěli nacpat něco jiného ,ale ty matky sou docela levný já bych je vzal za 70kč
Tak už mě obutí přišlo, objednáno přes net v úterý v 11 hodin, ve čtvrtek v 9 doručené. Cena celkem 5960 (1490 ks), výroba 2909. Kdybyste někdo chtěl kontakt, tak se ozvěte.Infinter píše:Zrovna jsem objednal Goodyeary UG 7+. Testovány 5 sezon na oktávce a naprostá spokojenost..
Dobře, zde je odkaz přímo na daný typ pneu. Koukal jsem že mají za stejnou cenu i Dunlopy.Infinter píše:Tak už mě obutí přišlo, objednáno přes net v úterý v 11 hodin, ve čtvrtek v 9 doručené. Cena celkem 5960 (1490 ks), výroba 2909. Kdybyste někdo chtěl kontakt, tak se ozvěte.Infinter píše:Zrovna jsem objednal Goodyeary UG 7+. Testovány 5 sezon na oktávce a naprostá spokojenost..
To je standart, zimní gumy mají přeci jen jinou směs a nedrží tak dobře jako letní v létě. Mě se na oktávce stávalo že prvních den dva mi blikalo ESP i při průjezdu zatáčkami, o hrabání ani nemluvě. Pokud jsou gumy úplně nové, je potřeba dávat ještě větší pozor než se trochu ojedou.silverwolf píše:I já hrabu
Infinter píše: Tak už mě obutí přišlo, objednáno přes net v úterý v 11 hodin, ve čtvrtek v 9 doručené. Cena celkem 5960 (1490 ks), výroba 2909. Kdybyste někdo chtěl kontakt, tak se ozvěte.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti