Příspěvek
od V12 » 01.07.2014 08:44
Ak je to ten, ktory som skusal, tak nic v zlom, ale na Tvojom mieste by som sa toho rychlo zbavil, to auto je vrak s minimalne 200k km :
- turbo nenatlaci 2.5 baru, davalo tak 2.1, maximalne 2.3 aj to iba na pol sekundy
- tlak paliva v raile pod plnym plynom a zatazou kolisal ako besny od 100 do 160 MPa, mal byt konstantny
- pomale reakcie cerpadla na poziadavku plneho tlaku paliva - obcas to trvalo aj 2 sekundy, nez pri 2000 otackach dalo ziadanych 160 MPa, malo by to byt ihned
- turbolag jak svina - pri 2000 otackach som dupol na plyn, pol sekundy sa nedialo nic a az potom nastup turba. Pritom v tychto otackach to musi reagovat ihned, v motore je plynov dost. Ked som predaval moj 2.0TDCI so 170k km, tak za tychto okolnosti vystrelil hned ako som sa dotkol plynoveho pedala
- pod 1800 otacok motor stracal ochotu na cokolvek - odozva na plyn sa predlzovala pomaly do nekonecna
- za studena nepekny chod na volnobeh, kolisanie otacok, divny klepot od vstrekovacov
Nakup som silne neodporucal.
Naposledy upravil(a)
V12 dne 01.07.2014 09:20, celkem upraveno 2 x.
DV6 nie je motor. Ale sustava nahodne umiestnenych suciastok co vrcia a trasu sa a popritom zeru naftu...
Mondeo 2.5T Titanium SK
ZEM JE NASE IHRISKO