8000,- za 4 kola (gumy nove po 1880,-/kus). Kazdopadne na aute co jsem koupil, jsou stejna, ale v dost spatnem stavu. Presto vyvazeni a jizda v pohode. Proto jsem vzal ta sama i kdybych si mel priplatit.polkiboj píše: po kolko ta vysliel 1ks
Stava
Bohuzel to uz nemuzu najit, ale na netu jsem nasel clanek, tam bylo proste a natvrdo receno, ze levna kola proste dobra nejsou. Je to dano jak vyrobnimi naklady, tak i technologii. Vizuelne samozrejme lakaji.R0MAN píše:Má s disky tohoto výrobce někdo nějaké zkušenosti ať už negativní či pozitivní ? Dík za reakce.
Pre Ford vyraba disky uz cele roky firma RONALR0MAN píše:Tak to je obecně pravda, že co je levné tak za moc nestojí. Kde je ale ta hranice (levné vs. drahé) ? Od jaké hranice financí bych měl hledat (6,5x16). A nebo koukat jen po "značkových" kolech? Já bych klidně jezdil na kolech které na sobě nemají nápis OZ nebo BBS kdyby stály půlku. Trochu jsem hledal na netu a zjistil sem, že BSA je jední z největších výrobců AL disků (mimo jiné maj ve svém sortimentu i kola pro MB a BMW).Mimochodem ty víš kdo vyrábí disky pro Ford? Nepředpokládám že mají vlastní výrobu, spíš mají jen své návrhy a kola nechají dělat někde v Číně , tam neřeší životní prostředí a pod.
No, to je prave otazkapette píše:Stava-co jsou to levné alu ?Ptal jsem se na Enzo 15" za 2 200 Kč které jsou pro FoFo II a servisák řekl že jsou kvalitní tak nevim![]()
![]()
vlastne si si odpovedal samStava píše:No, to je prave otazkapette píše:Stava-co jsou to levné alu ?Ptal jsem se na Enzo 15" za 2 200 Kč které jsou pro FoFo II a servisák řekl že jsou kvalitní tak nevim![]()
![]()
Sam nevim, proto jsem radsi koupil jistotu kvality. Na stare Opelu mam 13let elektrony od Opelu a nemaji jediny problem, ohyb, natoz prasklinu nebo aby nesly vyvazit.
V zasade je vetsinou problem cele znacky/slevarny. Pokud risknou levnou slitinu, lejou z ni vsechno. Cim vetsi kolo, tim mene gumy a tim vetsi riziko. Rozhodne z toho co mi rekli v pneu servisech, 17" kolo za 1900,- jsou kola na sezonu ci do prvniho vymolu.
Rad bych kdyby se tu ozval nejaky odbornik. Rozdil mezi koly od Forda za 5k a nekde z vesnice v Italii za 1k9 proste musi byt. A nebo neni, ale me se ty kola stejne libi
Stava
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host