čo vás v poslednej dobe zarmoutilo
-
- Člen klubu
Re: čo vás v poslednej dobe zarmútilo
Ta piskajuca chladnicka nie je nahodou Gorenje?
Naposledy upravil(a) stano. dne 16.01.2014 12:23, celkem upraveno 1 x.
- Gromik
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Je to Electrolux a asi to opravdu není chyba, ale vlastnosti
A jak píše Infinter, člověk si na to zvykne, kor když jsme v paneláku a tam opravdu řešit nějaké minutové pískání ledničky je to nejmenší, co vás může potenciálně rušit z klidu 

- Infinter
- Zkušený

Jinak my máme taky Electrolux a vždycky o tý lednici říkáme, že ji škrundá v břiše (a doufáme že se nepo*ere

Třeba můj noťas si tak jednou za týden hlasitě pískne, ale píská už takhle několil let a pořád vše OK.
- LUKAŠ
- Test driver
Minulej rok jsem byl poprve a libilo se me tam.. Letos sem se taky tesil a pak todle to
Tradiční brněnský veletrh Autosalon letos nebude

Tradiční brněnský veletrh Autosalon letos nebude
Ford Focus combi 1.8 TDDi Endura, r.v. 2000, GHIA 90PS
Galerka: Lukáškuv Focus (DRÁČEK)

https://www.facebook.com/groups/fordgroups/
Galerka: Lukáškuv Focus (DRÁČEK)

https://www.facebook.com/groups/fordgroups/
- Adow
- Člen klubu
Loni to bylo fakt slabý. Samozřejmě se mi to taky líbilo, ale byla to fakt výstava okresního formátu. Na to se automobilky nalákat nadají. Úpadek byl znát hned po roce 2008. Sice vystavovalo hodně značek, ale už to nebyly megastánky importérů ale spíš skromější expozice prodejců. Tak to zůstalo i dál (až na pár značek). A chápu, že pro ty prodejce je to skoro nesmysl a ty peníze se nevrátí. Budu doufat, že se to obrátí k lepšímu a Autosalon bude zase to co býval 

Je: Ford S-max II, 2.0 TDCi
Je: Ford B-max, 1.0 EB
Je: BMW i3, BEV 125 kW
Byl: Ford S-max I, 1.8 TDCi
Byl: Ford Focus III Combi FL, 1.5 EB
Byl: Ford Focus II Combi FL, 1.6i
- Infinter
- Zkušený
K lepšímu se to obrátí, až BVV pochopí, že za německé ceny musí poskytovat německý servis, nebo ještě lépe při českém servisu mít české ceny. Za posledních min. 5 let to vidí úplně každý (teda krom těch chytráků co píšou statistiky pro BBV a kterými nás krmí), stánky čím dál menší, veletržní plocha se naoko zvětšuje zbytečnými mezerami mezi stánky a vstupné se zdražováním snaží vynahradit menší návštěvnost
Plus snahy o každoroční opakování veletrhů (a bohužel i těch odborných).
Za mě celé BVV

Plus snahy o každoroční opakování veletrhů (a bohužel i těch odborných).
Za mě celé BVV

- r0mik
- .
- Kontaktovat uživatele:
jojo, i ten strojirensky veletrh rok od roku stoji za cim dal vetsi prd
Driv to navstevnik prochazel aspon 2 dny, dnes to ma za 1 den 

Focus 2002 RS "WRC Ášín"-track car
Focus 2002 RS #1121-radost
Focus 2002 ST170 "BO!!!"-track car
Focus 2002 ST170
Focus 2003 ST170 kombi s tažným
Transit 2004 2.4tddi odtahovka
Smax 2006 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T
Focus 2002 RS #1121-radost
Focus 2002 ST170 "BO!!!"-track car
Focus 2002 ST170
Focus 2003 ST170 kombi s tažným
Transit 2004 2.4tddi odtahovka
Smax 2006 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T
- Mufin01
- Test driver
Nedivil bych se, kdyby za tím vším, co se s BVV resp. s Veletrhy Brno v posledních letech děje a nebudeme teda brát v potaz krizi, stálo handrkování o změně vlastnické struktury ve vztahu město Brno vs. Messe Düsseldorf 

Naposledy upravil(a) Mufin01 dne 30.01.2014 09:25, celkem upraveno 1 x.
- Infinter
- Zkušený
A na většinu ostatních mi stačí 1 hodina, pokud mě něco zaujme, tak dvě.. takže tu něco je špatně 

- Adow
- Člen klubu
Nemyslím si, že to, že vystavovatelé na veletrh nejdou je otázka vysokých cen ze strany BVV. Ve srovnání s ostatními českými veletrhy jsou tak na stejno a navíc člověk dostane německý servis. Nejen tím, že BVV zatím ještě vlastní Němci, ale proto, že ten areál je na úrovni, které se nemůže žádné jiné výstaviště v Česku, Slovensku a další části východní Evropy rovnat. A za tím si stojím
.
Když chtějí, umí udělat vystavovatelům takovou "pobídku", co se týče ceny, že někteří mají plochu i zadarmo. To ale není celá část ceny výstavy. Taková velká expozice jako má třeba Škoda nebo Hyundai vyjde na statisíce až miliony - nehledě na platy lidí, kteří tam po dobu veletrhu jsou místo práce, catering, ubytování atd. atd... Není to levná záležitost.
Dnes v době extrémního tlaku na cenu už si to firmy víc rozmýšlí a třeba raději investují do reklamy v TV. Vemte si, kolik stála auta před 5 lety a kolik stojí teď. Výbava a fičurky jdou dopředu, cena dolů. A po loňském roce chápu, že těm co tam byli, se to asi nevyplatilo. To byla fakt výstava okresního formátu. Je to škoda, ale nic s tím nenaděláme. Budu držet palce do dalších let.
Co se týká ostatních veletrhů, tak rozhodně vede MSV, kde je stále co vidět. To je asi jedinej veletrh co ještě v Brně má opravdu prestiž. Na většinu ostatních veletrhů je ten areál bohužel moc meaglomanskej a působí tak prázdně. Když jsme vystavovali v Letňanech, přišlo třeba na veletrh stejně lidí, ale nebylo tam k hnutí. Působilo to jiným dojmem, jak když tady se ti lidi v těch plochách ztratí a vypadá to prázdně. Hlavně hala P byla špatným krokem. Akorát BVV zadlužila - ale to před krizí nemohl nikdo moc vědět. Teď jsou rádi, když vydělají na splátky a firma moc dobře neprosperuje. Třeba to bude pod vedením Brna lepší - chtějí tam dělat víc kulturních akcí - což tomu prostoru určitě prospěje.

Když chtějí, umí udělat vystavovatelům takovou "pobídku", co se týče ceny, že někteří mají plochu i zadarmo. To ale není celá část ceny výstavy. Taková velká expozice jako má třeba Škoda nebo Hyundai vyjde na statisíce až miliony - nehledě na platy lidí, kteří tam po dobu veletrhu jsou místo práce, catering, ubytování atd. atd... Není to levná záležitost.
Dnes v době extrémního tlaku na cenu už si to firmy víc rozmýšlí a třeba raději investují do reklamy v TV. Vemte si, kolik stála auta před 5 lety a kolik stojí teď. Výbava a fičurky jdou dopředu, cena dolů. A po loňském roce chápu, že těm co tam byli, se to asi nevyplatilo. To byla fakt výstava okresního formátu. Je to škoda, ale nic s tím nenaděláme. Budu držet palce do dalších let.
Co se týká ostatních veletrhů, tak rozhodně vede MSV, kde je stále co vidět. To je asi jedinej veletrh co ještě v Brně má opravdu prestiž. Na většinu ostatních veletrhů je ten areál bohužel moc meaglomanskej a působí tak prázdně. Když jsme vystavovali v Letňanech, přišlo třeba na veletrh stejně lidí, ale nebylo tam k hnutí. Působilo to jiným dojmem, jak když tady se ti lidi v těch plochách ztratí a vypadá to prázdně. Hlavně hala P byla špatným krokem. Akorát BVV zadlužila - ale to před krizí nemohl nikdo moc vědět. Teď jsou rádi, když vydělají na splátky a firma moc dobře neprosperuje. Třeba to bude pod vedením Brna lepší - chtějí tam dělat víc kulturních akcí - což tomu prostoru určitě prospěje.
- Infinter
- Zkušený
Já na to mám trošku jinej názor (protože můžu porovnat výstavování v Düsseldorfu a v Brně), ale to už bychom šlapali hodně do Off topicu. Ale to, že výstavy podobného formátu jednou za dva roky stačí a že MSV už dávno není co bývalo - to mi nikdo nevymluví.
- Adow
- Člen klubu
V Dd jsem nebyl, múzu srovnávat s Hannoverem a Berlínem. Výstaviště v Brně má slušnou úroveň..
-
- Test driver
Putin ... chová se jak blázen ... kam to až chce dohnát? 

Ford Focus 2005 2,0 TDCi
- lucky.jack
- Test driver
Focus III combi, 10/2011, 1.6 Ti-VCT 105 poníků
>Galerie< - Focus II combi 10/2007 Collection(mezifacelift), 1.6 TDCi 66 kW/214Nm - chip 81kW/245Nm
>Galerie< - Focus II combi 10/2007 Collection(mezifacelift), 1.6 TDCi 66 kW/214Nm - chip 81kW/245Nm
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: čo vás v poslednej dobe zarmoutilo
taky jsem to cetl 

Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :