když vás točí PC
- hunger
- Pokročilý
Re: ked vas se*e PC
Zdar, poslední 3 dny me totalne vytáčí debi... Lenovo g500. Nemůžu rozchodit WiFinu, originální driver z dvd, ze stránek lenova, dokonce jsem stahoval driver přímo na broadcom 802.11 který tam má byt...
Už fakt nevím co s tim, wifina je porad v kompu jako neznáme zařízení, jen driver z mého fujitsu rozpoznal tu WiFi, ale s tim to nenašlo žádnou sít.
Jinak jedu na vistach, ale lidi mají problémy i s osmickami...
Diky za kazdou pomoc.
Už fakt nevím co s tim, wifina je porad v kompu jako neznáme zařízení, jen driver z mého fujitsu rozpoznal tu WiFi, ale s tim to nenašlo žádnou sít.
Diky za kazdou pomoc.
Focus mk2 1.6 Zetec-S
Ford Mondeo MK3 1.8
Ford Mondeo MK3 1.8
- ZaQik
- Admin
ano, shori samlucky.jack píše:Je v adaptéru nějaká ochrana?

mozny to je ... neda se reklamovat?lucky.jack píše:Nebo, že by bylo opravdu možný že bych opravdu baterku oddělal
ano, to je teoreticka pravda ... zalezi ale i na ridici logice dobijeni, ktera musi byt schopna identifikovat slabsi zdrojlucky.jack píše:... se slabší dobíjecí amperáží, ale to podle servisu nevadí, pouze se bude dýl dobíjet baterie...![]()

pokud Ti zaroven odesel i zdroj, muze byt opravdu chyba nekde v ntb, kde dochazi k probijeni, ktere odrovnalo zdroj a samozrejme rychle vycucava baterku
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
- smoula
- Test driver
Máš zapnuto zjištování sítě?hunger píše:Zdar, poslední 3 dny me totalne vytáčí debi... Lenovo g500. Nemůžu rozchodit WiFinu, originální driver z dvd, ze stránek lenova, dokonce jsem stahoval driver přímo na broadcom 802.11 který tam má byt...
Diky za kazdou pomoc.

A jestli ty Visty nebudou ten problém

- lucky.jack
- Test driver
Zaqik: reklamovat nevím, ale každopádně nemůžu najít doklad o koupi
Ten napájecí adaptér je mi taky trochu podezřelý...je neustále rozpálený jako pětník a to ten původní určitě nebyl. V podstatě je mi to jedno(stejně je NB stále na stole), jen jediný co mě vytáčí je, že když už NB potřebuju abych něco udělal na autě tak prostě nemám šanci
Zkusím někde poplašit adaptér s originál proporcema a uvidím co dál

Ten napájecí adaptér je mi taky trochu podezřelý...je neustále rozpálený jako pětník a to ten původní určitě nebyl. V podstatě je mi to jedno(stejně je NB stále na stole), jen jediný co mě vytáčí je, že když už NB potřebuju abych něco udělal na autě tak prostě nemám šanci

Zkusím někde poplašit adaptér s originál proporcema a uvidím co dál

Focus III combi, 10/2011, 1.6 Ti-VCT 105 poníků
>Galerie< - Focus II combi 10/2007 Collection(mezifacelift), 1.6 TDCi 66 kW/214Nm - chip 81kW/245Nm
>Galerie< - Focus II combi 10/2007 Collection(mezifacelift), 1.6 TDCi 66 kW/214Nm - chip 81kW/245Nm
-
- Junior
nabíjecí logika je vždy v NB ne v adaptéru , adapter jen musí dát potřebné napětí , problém by mohl být když by dával vyšší napětí pak by v NB vznikalo více tepla při regulaci nabíjení . Jinak nabíjení lion bateriíé je vcelku jednoduché dokud se nedosáhne potřebné napětí nabíjí se řízením proudu po dosažení cca 4,1 V podle typu 4,1 -4,2V baterií . Další elektronika je přímo v baterii , zde je zapojen balancér , zajišťuje aby se nabyli všechny články rovnoměrně a aby napětí na jednom článku nepřekročilo povolenou hranici , a při vybíjení aby při vybití jednoho článku nedošlo k jeho přepolování. Jestliže nová baterie stejně dlouho nevydrží bývá to většinou vinou elektrolytických kondenzátorů ve stabilizaci , které vinou tepla a stárnutím (a hlavně použitím nekvalitních kondenzátorů hned ve výrobě kvůli ceně) začnou mít úplně jiné parametry a spínané zdroje kterých jsou součástí začínají pracovat často velmi "zajímavě" a hlavně s výrazně nižší účiností takže se rychleji vybíjí baterie , a také při napájení z adaptéru může být proud až dvakrát takový než u nového NB (a proto také ty zdroje odchází jeden za druhým jestliže byl zdroj navržen na průměrný proud 3A a špičkový třeba 6,3A ale pak jde trvale na 6A tak se prostě "upeče".
Focus combi 1.8 Tdci 74kW
- hunger
- Pokročilý
Smoulo zjišťování site zapnutý mám a nevím co mají všichni proti vistam, v pohodě mi běhají na 4 notasech a deskopu, takže tan problém není...
Jinak stejný problém s tímhle notasem ma hodně lidi pod win 8 a 7, takže tam bych problém nehledal. ..
Na rozdíl od sedmicek jsou zaktualizovany mnohem logičtější, do většiny nastavení se člověk dostane 2 kliky... sedmičky šli z jinyho kompu hned pryc, nemluve o tom humusu nazvazenem win 8...
Jinak stejný problém s tímhle notasem ma hodně lidi pod win 8 a 7, takže tam bych problém nehledal. ..
Na rozdíl od sedmicek jsou zaktualizovany mnohem logičtější, do většiny nastavení se člověk dostane 2 kliky... sedmičky šli z jinyho kompu hned pryc, nemluve o tom humusu nazvazenem win 8...
Focus mk2 1.6 Zetec-S
Ford Mondeo MK3 1.8
Ford Mondeo MK3 1.8
-
- Junior
asi nejlepší je zkusit jinou wifi kartu , před vánoci mě prošla rukama jedna Toshiba , která viděla selektivně jen asi 10% dostupných sítí(bez ohledu na ovladač nebo OS ) ,bez ohledu na jejich sílu signálu , rovnou jsem ji vrátil a pro zákazníka objednal jiný ks a ten byl naprosto Ok . Jinak můžeš zkusit nějaké live CD s Linuxem, chtělo by to přesněji zjistit co to dělá a kde je problém jestli Ti to funguje s jinou wifi kartou třeba přes USB atd....
- hunger
- Pokročilý
Tak jeden z asi 30 ovladačů na win 7 konecne funguje
. Co jsem pochopil z netu, tak tenhle broadcom funguje na 32 bit jen s posledním ovladačem, kde fixli nějaký problém...

Focus mk2 1.6 Zetec-S
Ford Mondeo MK3 1.8
Ford Mondeo MK3 1.8
- hunger
- Pokročilý
Tak notas pokračuje v provokování, tentokrát nefunguje grafická karta AMD radeon 8750, zkoušel jsem ovladače z CD, z lenova i z AMD a pořád nic. Budu vám vděčný za každou radu...
Focus mk2 1.6 Zetec-S
Ford Mondeo MK3 1.8
Ford Mondeo MK3 1.8
-
- Junior
co zkusit čistou instalaci udělat si zálohu a vrátit to do stavu nového vyzkoušet , a pak postupně dohrát záplaty
- lucky.jack
- Test driver
Kde se to dá pro boha odblokovat? Už mě ty 7 se*ou. Odkaz na nápovědu je nefunkční, resp. v nápovědě nic není

Antivir a ostatní nic nenajdou, ale W7 prostě musí mít pořád něco

Antivir a ostatní nic nenajdou, ale W7 prostě musí mít pořád něco

-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Pokud je ten archiv staženej z netu, tak mrkni na tohle: http://support.microsoft.com/kb/883260/cs
Nemám teď po ruce win7 - nemužu vyzkoušet.
Nemám teď po ruce win7 - nemužu vyzkoušet.
Je: Ford Focus combi III Titanium 2018 1.5 16V 110kw, Caribou, po FL
Bylo: Ford Focus combi II Style 2008 1.6 16V 74kw, Vision Blue, po FL
Bylo: Ford Focus combi II Style 2008 1.6 16V 74kw, Vision Blue, po FL
- lucky.jack
- Test driver
Díky, funguje

- hunger
- Pokročilý
Tak mě ti prevíti od microsoftu dostali, musel jsem naistalovat win 8.1, dopčic debilní karta od amd s Nvidii bych měl klid....
Jo sedmičky jsou na hlavu, ale ve srovnání s tím humusem co je windows 8.1... Vypínání počítače v nastavení, pokud ho chci restartovat musím nejdřív updatovat, výběr ze 3 výkonových režimů (balanced, high pefomace a power saver) je tak stupidní, že blbější být už ani nemůže, vždy je ta 3 možnost schovaná v nastavení mimo ty dvě a ještě zakrytá
.
Jo a tyhle stupidní osmičky nabíhají 2x déle než win vista business.
Ale co mě nejvíc vytáčí je přejetí po touchpadu doprava, vyhodí to ty debilní možnosti microsoftu, jenže to nefunguje jak má a při prohlížení webu jsem v těch možnostech imrvére

Jo sedmičky jsou na hlavu, ale ve srovnání s tím humusem co je windows 8.1... Vypínání počítače v nastavení, pokud ho chci restartovat musím nejdřív updatovat, výběr ze 3 výkonových režimů (balanced, high pefomace a power saver) je tak stupidní, že blbější být už ani nemůže, vždy je ta 3 možnost schovaná v nastavení mimo ty dvě a ještě zakrytá

Jo a tyhle stupidní osmičky nabíhají 2x déle než win vista business.
Ale co mě nejvíc vytáčí je přejetí po touchpadu doprava, vyhodí to ty debilní možnosti microsoftu, jenže to nefunguje jak má a při prohlížení webu jsem v těch možnostech imrvére

Focus mk2 1.6 Zetec-S
Ford Mondeo MK3 1.8
Ford Mondeo MK3 1.8
- lucky.jack
- Test driver
OMG, takže doufám, že mi XP (W7 na pracovním PC) vydrží ještě nějaký pátek