http://youtu.be/9KLeJeVMIyc
A poslední kolo a půl ten 1.8 Mk1 Focus... toho bych v zatáčkách dal!

Tak to je hodně parádní spotřeba, neni možný, že ten faceliftovej focus žere o něco míň než ten z roku 2006 ?chacharmanec píše:Zdravím pánové, tak jsem letos(září 2013) koupil ojetého focuse, výroben duben 2008, 1.6 74 kW, najeto 41000. Ne v bazaru, ale od Fordu Charouz, se serviskou, prohlídkami apod.Opravdu má najeto tak málo. Četl jsem fórum, tak jsem se děsil D1 do Jihlavy. Ale spotřeba tam 6,5 l a zpátky 5,9 l, průměrně jsem jel od 110 do 145 , tak mě to mile překvapilo. Jinak jezdím po Praze do Chuchle a zpátky, 7,4 litru. Pak jsem koukal, že spousta z Vás diskutuje ohledně výkonu, po Praze stačí, na dálnici nicmoc, ale jde to. Do kopců jsem jel kolem 120 km/hod a bez problému to ještě zrychlovalo na 140.( 2 osoby). Sice to řve, ve 130 km/h točí 3800, ale jede. Díky
zpatky jsi neprekrocil 120km/h ... jinak to nevidimchacharmanec píše:... tam 6,5 l a zpátky 5,9 l ...
...kolem 5.0l na gumach 195/65 R15 (zimních).Pechyy píše:Dobre, tak posledni blba otazka moje, kolik to tedy zere pri tech 90km/h za normalnich podminek jako je rovina, bez zadnyho velkyho vetru a bez klimosky at vim od ceho se pri tech poctech odrazit... dekuju moc
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host