Nemate niekto skusenost so zaseknutymi prednymi dverami na strane vodica?
Nedaju sa otvorit ani klucom, ani centralom, ani zvnutra kluckou. Potrebujem nejakym sposobom otvorit dvere aby som ich mohol rozobrat. Alebo ich potrebujem rozobrat aj zatvorene.
Dakujem za rady.
Neviem otvorit vodicove dvere ziadnym sposobom
-
-
Re: Neviem otvorit vodicove dvere ziadnym sposobom
zdravím ted jsem se s tím problémem zrovna potýkal ,zavřené dveře u řidiče ani klíčem ani kličkou z vnitřku vozu nic,co s tím ?zde jsem vyčetl že někdo zevnitř vozu sundal tapisírung,bez poškození a že se dostal na zámek.No moc jsem tomu nevěřil,nebot vím jak je to vše přidělané na šesti šroubkách ke kterým není přístup,no nicméně jsem se do toho pustil.Ze všeho vyplynulo,že mám zajištěný zamek a je třeba ho odjistit.Napřed jsem odmontoval sedadlo,tím jsem se dostal na oněch šest šroubů na tapiseserungu v tomto případě jen čtyři a dlouhýma kleštičkama jsem čtyři odšrouboval,pak jde tapisirung oddělat tak že se dostanu k zámku,udělal jsem si háček ze špice od kola a zasunul do zámku a vyháčkoval jsem tu pojistku a auto hnedle šlo otevřít kličkou.Zjistil jsem že je přetržené lanko od zamykací kličky,odstranil jsem puvodní lanko od kličky a nahradil ho ocelovým drátam stejné síly,nechal jsem ho o něco delší abych ho mohl spojit se zbytkem co mi zůstal na zámku to jsem spojil mechanicky dvěma šrouby z elektrikářské svorkovnice,z původního lanka jsem odvrtal váleček který je usazený na kličce,udělal závit durch M4 ,zasunul ocelové lanko a z obou stran dotáhl šrouby M4 na fest a pak jsem je uřízl pilkou na železo,zabrousil nasadil do kličky a bylo hotovo,tím jsem ušetřil 550,-kč za celé lanko což zde někdo zminoval,zdravím všechny a at vám tato zkušenost pomůže jak mě pomohly jiné rady zde na tomto foru Ota