Vaše mobily - Rady,tipy...
-
- Junior
Re: Vaše mobily - Rady,tipy...
Ak pouzijes nejaky emulator pustis to na PC s Win.
Sice nie je to to co si chcel ale moze pomoct.
Sice nie je to to co si chcel ale moze pomoct.
Ford Focus III hatchback 1,6 ecoboost 110kw
- hunger
- Pokročilý
Pánové samsung galaxy s2 si ze mne dela po aktualizaci na jelly bean(4.1.2) dela prd*el ... vyuziiti baterie mi hlasi, ze displej zere 70 procent baterie a po připojení k nabíječce se mi prii scrollovani a nechani palce na dispu promeni v klepacku, lita nahoru a dolů. Jinak zebjsem cely den na wifine foun ignoruje a vw vyuzizi baterie se o wifi ani nezmiňuje. ..
Focus mk2 1.6 Zetec-S
Ford Mondeo MK3 1.8
Ford Mondeo MK3 1.8
- Blackhawk
- Test driver
Vo vyuziti baterie sa polozka wifi ani zobrazovat nema, mas mat akurat v grafe taku ciaru kedy si bol pripojeny na wifi. To skrolovanie je normalna vec, robi to viacero mobilov, dovodom je, ze nabijanie akosi poblazni digitizer a ten nespravne interpretuje dotyky.
Co sa tyka vyuzitia baterie a mas root, odporucil by som ti: http://androidforum.cz/identifikacia-ru ... 37707.html
Co sa tyka vyuzitia baterie a mas root, odporucil by som ti: http://androidforum.cz/identifikacia-ru ... 37707.html
- hunger
- Pokročilý
Root na tomto telefonu nemam, ale znam žrout y baterie a ti jsou zakázání. .. ale neni mozny aby displej zral porad stejný procrnta bateri at mu stshnu pidsviceji anrbo ne. Diky za uklidnění, ale to klrpani na 4.0.4 asi nebylo mel jsem ho tam den a nabíjel jsem jn pri aktualizaci na jelly. .., neda se nekde v nastaveni toho beanu stahnout citlicost displaye?
Jo a tohle me stve strasne moc... kdo dohaje vymyslel tu klávesnici, znaky jdoz tam totslne na ... nemate nekfo tip na stszrni lepso klávesnice?
S telefonem se teprve szivam .. zároveň mi dělají eadost jrho funkce, ale některé základ ni me pekne štvou.
Rik za radu. Karel.
Jo a tohle me stve strasne moc... kdo dohaje vymyslel tu klávesnici, znaky jdoz tam totslne na ... nemate nekfo tip na stszrni lepso klávesnice?
S telefonem se teprve szivam .. zároveň mi dělají eadost jrho funkce, ale některé základ ni me pekne štvou.
Rik za radu. Karel.
Focus mk2 1.6 Zetec-S
Ford Mondeo MK3 1.8
Ford Mondeo MK3 1.8
- tym
- Test driver
Tak se zkus sžít víc, hlavně při psaní textu
.

- Blackhawk
- Test driver
no keby si sem hodil screen z toho grafu tak by som bol mudrejsi. SGS2 pouziva amoledovy displej, cize zere viac bateriu pri jasnych farbach (biela, zlta, ...) a pri ciernom pozadi zerie najmenej - z toho vypliva, ze v aplikaciach si zvolit tmave temy, tmave pozadie na homescreen, ... Co sa tyka toho displeja, skus pozuit iny kabel na nabijanie.
Klavesnic je milion, skus: SwiftKey Keyboard, SlideIt, Swype
Klavesnic je milion, skus: SwiftKey Keyboard, SlideIt, Swype
- hunger
- Pokročilý
Tyme sorry jsem zvykli z htcecka koukat na t9 a mezernikem to potvrdit, tady je to lepe udelane, ale skoro 3 roky zvyku se projevi... Screen jsem du dat, jinak kabel nabijecky na to nema vliv, pokazde ho nabijim jinou nabijeckou...
Focus mk2 1.6 Zetec-S
Ford Mondeo MK3 1.8
Ford Mondeo MK3 1.8
- hunger
- Pokročilý
Tak screenshot neudělalam. Bud se to na 4.1 dela jinak nez na ics, nebo si ze mne zase dela srandu... uz zacinam byt nas....
Focus mk2 1.6 Zetec-S
Ford Mondeo MK3 1.8
Ford Mondeo MK3 1.8
- Blackhawk
- Test driver
- hunger
- Pokročilý
Bylo, pak vol Down a power... na sluzebnim huaweji s 4.0.3 to normálne funguje... pripadam si jak idiot, ale každopádně přikládám foto displeye...
Jo a klepani uz nereste bratr mi vykopl telefon z ruky za kabel, telefon se slusne proletěl a lehce se to zlepšilo.
Jo a klepani uz nereste bratr mi vykopl telefon z ruky za kabel, telefon se slusne proletěl a lehce se to zlepšilo.
Focus mk2 1.6 Zetec-S
Ford Mondeo MK3 1.8
Ford Mondeo MK3 1.8
-
- Test driver
hunger: klávesnici jedině hackeyrs keybord - má totiž řadu kláves +ěščřžýáíé - tj. češtinu.
Seat Altea XL-prodáno
Ford Focus kombi, 1,8 TDCi, 85 kW, Ghia(+tempomat,+DRL), RV 05/2002-prodáno
Honda Jazz, 1,4 GD1 61 kW, automat(+DRL), RV 03/2003
Škoda Forman 135, LPG, 43 kW, GLX, RV 12/1992, model 1993-prodáno
- hunger
- Pokročilý
Edizi uz jen ten nazev klávesnice ve mne nebudi důvěru... potom co me telefon varoval, ze stazena klávesnice muze zazanamenavat hesla jsem asi v řiti. Nerad bych přišel o heslo k ibankingu...
Focus mk2 1.6 Zetec-S
Ford Mondeo MK3 1.8
Ford Mondeo MK3 1.8
- Sobull
- Zkušený
Já se teď po dvou letech trápení s androidem rozhoduju jestli jít do iphonu nebo BB Z10. Částečně jsem to sváděl na HTC wildfire, ale koukám, že to sviní i na mnohem lepších strojích. Android už nechci ani vidět.
FFII kombi 2,0TDCI, 2006
- Blackhawk
- Test driver
wildfire sa neda povazovat za mobil, pokial chcete nadavat na android, tak skuste pouzivat cisty android, to znamena vyuzivat nejake Nexus zariadenie. Vyrobcovia telefonov casto android tak dodr*u, ze je z toho cely system v ****.
- Adow
- Člen klubu
Já na jednu stranu obdivuju všechny ty vychytávky, které HTC má - na druhou stranu jsem docela rád, že mám Xperii, která je v tomto ohledu taková čistější..
Je: Ford S-max II, 2.0 TDCi
Je: Ford B-max, 1.0 EB
Je: BMW i3, BEV 125 kW
Byl: Ford S-max I, 1.8 TDCi
Byl: Ford Focus III Combi FL, 1.5 EB
Byl: Ford Focus II Combi FL, 1.6i
Je: Ford B-max, 1.0 EB
Je: BMW i3, BEV 125 kW
Byl: Ford S-max I, 1.8 TDCi
Byl: Ford Focus III Combi FL, 1.5 EB
Byl: Ford Focus II Combi FL, 1.6i