Díky. Po tom, co se tu vyrojilo zase pár pěkných DRL variant po FL nad mlhovkami a já jsem mírně znejistěl, tak tato diskuze mě opět vrátila na zem

.
To, že většina lidí neumí DRL používat je mým nejvíc odrazujícím kritériem. Neměl bych jistotu, že bych to uměl používat já. Musel bych pořád na něco myslet atd. Takhle svítím pořád, zapíná se mi to automaticky a mám klid

..
Moje pro:
- vypadá to na autě efektně
- šetří to žárovky
Moje proti:
- vyžadován lidský faktor a musel bych na to myslet (jinak bych jezdil blbě jako většina ostatních)
- finance 1. žárovky: mám malý nájezd - za tu cenu se mi to nevyplatí, po pár pokusech s lepšíma žárovkama (které sice svítí o něco víc, ale o to kratší mají životnost) kupuju levný H7 za babku - LED mi to finančně nevrátí
- finance 2. úspora paliva: opět - najedu málo, nevydělají na sebe. Stejně ta úspora na benálu bude nula-nula-nic..
Takže alespoň prozatím (než mi rupne v bedně) zůstávám u dvou vrstev izolačky na senzorech světla a s přepínačem v poloze AUTO.. Mám svatej klid a svítím pořád

.
Jediný, co jsem chtěl změnit a neslavil jsem úspěch bylo to, aby se to v poloze AUTO rozsvítilo až po nastartování. Chtěl jsem to řešit připojováním napětí na senzor světla až po nějaké době - ale nic to neřeší. Když nemá GEM ze senzoru signál, tak auto svítí.....