Teď mám sms zdarma, internet 1,2 Gb a volání 600 min + 180 min na 3 měsíce zdarma, účtování po vteřinách, tak doufám, že už to nepřešvihnu nad rámec paušálu

máte s tímhle paušálem už někdo zkušenosti

Hmm, monitorovani mezistatni komunikace je bezne uz peknych par desetileti, automaticke vyhledavani klicovych slov taky, rozpoznavani jazyka umi kazdy chytrejsi telefon, kameru se zaznamem a rozpoznavanim ruznych veci (pohyb, SPZ, ..) muze mit kazdy doma, telefon s jednoznacnou identifikaci uzivatele a pozice ma kazdy v kapse - opravdu si jeste nekdo mysli, ze existuje soukromi? Nejvetsi problem je akorat korelace ziskanych zaznamu, ale to je jenom otazka vypocetniho vykonu a vhodneho algoritmu.HonzaK72 píše:Já jsem četl zprávu, že existuje jakýsi Echoleon, který monitoruje každý telefonní hovor.
Informace asi stejně validní jako ta tvoje![]()
Holt soukromí už bylo, nyní patříme asi 4 lidem, kteří vlastní světové bohatství.
PS: Kdybych náhodou za prozrazení této věci zmizel, tak vězte, že jsem vás měl rád
.PeS píše: No říkal mi kolega že potřeboval instalovat nějakou bezplatnou aplikaci do iPadu a že se musel zaregistrovat na Apple Store a při tom zadat číslo svojí kreditky ! I pro stažení té bezplatné aplikace....
Dle mého názoru ani tak nejde o problém toho, že velký bratr či státní správa (policie, atd.) mají přístup k těmto datům.Cowley píše:...opravdu si jeste nekdo mysli, ze existuje soukromi? Nejvetsi problem je akorat korelace ziskanych zaznamu, ale to je jenom otazka vypocetniho vykonu a vhodneho algoritmu....
To jako stojí 1500 měsíčně ? Probůh - kam pořád voláš ?buceek07 píše:Jinak kluci, máte někdo už tento tarif od VodafonuFér tarif 1499
Teď mám sms zdarma, internet 1,2 Gb a volání 600 min + 180 min na 3 měsíce zdarma, účtování po vteřinách, tak doufám, že už to nepřešvihnu nad rámec paušálu
V momente, kdy data ziska statni sprava, uz de facto jsou venku. Data tohohle typu vubec nemaji dostat, anzto je k nicemu obhajitelnemu nepotrebuji. Legalne ani logicky nemaji narok na zadne udaje, ktere jim sam dobrovolne nedas. Takze uz samo ziskavani je v podstate zneuziti. V momente, kdy ti pomoci takhle ziskanych dat nejak konkretne ublizi, uz je zpravidla pozde.Eidž píše: Dle mého názoru ani tak nejde o problém toho, že velký bratr či státní správa (policie, atd.) mají přístup k těmto datům.
Podle mě jde o problém, když se tyto data dostanou ven. Ať už záměrným pochybením či úmyslem lidí, co k nim mají přístup nebo hackerem.
jojo já mobil využivám hodně...není problém měsíčně 1000 sms, volání jak na kostele a hlavně už pomalu nezapínám internet v kompu, ale řeším všechno přes telefonPeS píše:To jako stojí 1500 měsíčně ? Probůh - kam pořád voláš ?buceek07 píše:Jinak kluci, máte někdo už tento tarif od VodafonuFér tarif 1499
Jen pro zajímavost - O2 nabízí firmám neomezená data za 400 a neomezené volání za 600 , vše bez DPH. Myslím že jen MMS jsou v tom zpoplatněné.
Ta hlaska si ta vypisuje kde?petersbond píše:Mám mail na seznamu a udělal jsem si gmail.(bude galaxy SII) Nastavil jsem si přeposílání na gmail (doufám, že správně), ale stále mi to píše toto:
"Probíhá import – může trvat několik hodin (někdy až dva dny), než uvidíte importované zprávy. "
už několik dní. IMAP mám povolený u obou.
Kde je ošíbka ??
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti