přesně tak,tohle je taková klasická situace,v pasatu se tam docela podivně motá a brzdí .. nechápuHonzaK72 píše:Pitomci to jsou oba. Jak ten v Rangi, tak ten co to točil. Bylo na videu jasně vidět, jak schválně zrychlil, aby se tam Range nevešel. Spustil tak zbytečně agresivní reakci......frantik.17 píše:Tyhle manévry jsou ve velkoměstech na denním pořádku a kdybych měl v Praze na magistále či kdekoliv jinde troubit na každého kdo mi udělá náznak prasáctví, tak už mi klakson netroubí ale jenom chrčí.
Pravdou je, že vybrzdit se mu to moc nepodařilo, pochybuji, že byl úmysl poškodit zaprvé sobě a pak i druhému vůz. Každopádně viva tomu kdo se za ním pustil...
Den co den zažívám tyhle chudáčky, co jakmile dám blinkr, tam mi v pruhu, kam se chci dostat, zrychlí a zamezí mi tak se bez problémů zařadit včas do pruhu. Podotýkám, že se netlačím do malé mezery, ale do mezery pro tři auta na délku. Naučil jsem se už dávat blinkr na poslední chvíli, bohužel....
Omezit můžeš, ohrozit nesmíš.Blackhawk píše:Honza, ty ale hovoris o variante ked je tam medzera na to aby sa v pohode niekto pred teba zaradil. Ja som hovoril o situacii kedy ta ten clovek obmedzi.
No myslim ze pravdu maji trochu oba a policajti to rozdeli napul. Stejne to budou rok vysetrovat a pak to bude tech pul na pul. Pritom staci podrobne prohlednout to video a posoudit vypovedi. Osobne se me to stava taky, ze me nekdo takhle omezi, jako kazdymu na ceste pri dnesnim provozu, ale staci si zanadavat, nejcasteji "to je vuuul" nebo "to je kraaava" a tim to konci aspon pro me.HonzaK72 píše:Ono to taky nakonec mohlo být jinak....
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti