Cyklistika, kola, biky...
- Raada
- Test driver
Re: Cyklistika, kola, biky...
Pridavam par fotek z bikove a turisticke dovolene na Lofotech na severu Norska.
- Hal9000
- Test driver
- postak
- Test driver
- Raada
- Test driver
Ale zas tak vzrusujici ty fotky nejsou
.
To qwerton: jak to s tebou vypada terminove ty prvni dva vikendy v zari? Sarka urcite nepojede a tak by to byla panska jizda pro drsnaky
.

To qwerton: jak to s tebou vypada terminove ty prvni dva vikendy v zari? Sarka urcite nepojede a tak by to byla panska jizda pro drsnaky

- postak
- Test driver
Ani ne tak z fotek, jako při pomyšlení na to, kde jste byli. Jel bych hned. Máš někde na foru nějaké doplňující infoRaada píše:Ale zas tak vzrusujici ty fotky nejsou.
To qwerton: jak to s tebou vypada terminove ty prvni dva vikendy v zari? Sarka urcite nepojede a tak by to byla panska jizda pro drsnaky.

- Raada
- Test driver
Nemam. Jeli jsme tam autobusem, vlek s kolama. Byla to dovca na 16dni a bylo to koncipovane tak, ze jsme stravili 3 dny cestou tam a 3 dny zpatky. Bus mel luzkovou upravu, takze jsme v noci spali pekne v leze a rano se vzbudili treba o 700km dale nez jsme byli vecer. Pres den jsme meli vzdy nejaky vylet budto na kolech nebo pesi turistika a na noc zase nasedli/nalehli do busu. Na Lofotech jsme stravili ale jenom 5 dni, pak jsme meli nejaky program ve strednim Norsku. Tam ale bohuzel skoro nonstop prselo, takze z planovanych vyjizdek na biku v narodnich parcich bylo prd. Meli jsme tam zabookovanej rafting na rece Sjoa (skvelej zazitek), v Trondheimu jsme diky pocasi radeji sli do mistniho aquaparku a az vecer si sli prohlednout mesto. Tmu jsme nevideli 10dni, protoze v techto koncinach proste slunicko nezapada. Docela dobrej zazitek je byt na plazi a videt zarici slunicko, ktery trochu klesne nad obzor, ale za chvili zase stoupa nahoru. Celou noc prazi
. Diky tomu je mozny jezdit na kole bez strachu ze tmy a bez problemu se vracet treba kolem 11h vecer, pak si dat veceri, sprchu a kolem 1h rano stale za plneho slunce jit spat. Cestou jsme meli vetsi zastavky v Kodani (celej den na kole), Trondheim (stredni NOrsko), Lilehamer (asi 4h) a Oslo (celej den). Spali jsme pod stanem v kempech nebo taboristich, varili jsme si sami. Proste takova bezna nase dovolena, kterou mame radi. Zatim nas nelaka nekde se valet a mit k tomu hlavne all inclusive a pak doma ukazovat fotky jak to vypadalo v hotelu, co jsme meli k jidlu a jak vypadal nas pokoj.

- postak
- Test driver

Tak o takové dovolené bych si nechal zdát

Kerejpaktyseš na tom raftu

A takový skromný dotaz. Kolik to koštovalo na jednoho

- Raada
- Test driver
Jsem ten vepredu s modrou prilbou.
Bylo to celkem levny, protoze veskere trajekty a myto vyjdou pri ceste busem vyrazne levneji nez jet autem. Zakladni cena byla 11500Kc + cca 1500Kc staly kempy a ruzne doplatky a cca 1300Kc stal rafting. Neco jsme utratili za jidlo, darky atd., takze v pohode jsme se vesli do 20tis./osobu.
Bylo to celkem levny, protoze veskere trajekty a myto vyjdou pri ceste busem vyrazne levneji nez jet autem. Zakladni cena byla 11500Kc + cca 1500Kc staly kempy a ruzne doplatky a cca 1300Kc stal rafting. Neco jsme utratili za jidlo, darky atd., takze v pohode jsme se vesli do 20tis./osobu.
- postak
- Test driver
Tak to nebylo tak strašné. Takže jsi ten fousáč jo
Taky jsem
A ženu si nechal během raftingu kde
Na břehu
Já strávil letošní dovolenou týdnem doma, to se týkalo přestavbou doma a druhý týden opanovalo Slovensko. Kolo a Velká Fatra. Nohy cítím ještě dneska, ale je mi fajn

Já strávil letošní dovolenou týdnem doma, to se týkalo přestavbou doma a druhý týden opanovalo Slovensko. Kolo a Velká Fatra. Nohy cítím ještě dneska, ale je mi fajn

- Raada
- Test driver
Zena byla samozrejme se mnou v tom raftu
.
Na Fatru s bikem bych jel taky moc rad. S kamosema se za chvili chystame jet na biky do Banatu v Rumunsku. Tak sem pak taky hodim nejaky fotky a zkusenosti.

Na Fatru s bikem bych jel taky moc rad. S kamosema se za chvili chystame jet na biky do Banatu v Rumunsku. Tak sem pak taky hodim nejaky fotky a zkusenosti.
- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Diky vsem zucastnenym za snahu, ram uz je z nemecka doma 

- postak
- Test driver
- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Mam tu z predchoziho kola zapleteny DT Swiss XR400+naboje Novatec711/712+draty DT Swiss Competition. Kliky XT, hazka a presmyk SRAM X.9, vidlice Epicon X1 od Tuning Testu.
Fulla jsem nechtel, nechci a ani chtit nebudu, snad
Na XC/XCM se me osobne zda naprosto zbytecny a jdu tedy opet do HT.
Fulla jsem nechtel, nechci a ani chtit nebudu, snad

- Raada
- Test driver
Svezl jsi se jiz na nejakym fullu na maratonu? Ja si ho nemuzu vynachvalit. Dle osazeni je sice o neco tezsi nez HT a tak muzes treba do kopcu ztracet, ale ve sjezdech to vetsinou borcum na HT vratim dvakrat. Muzes bez problemu predjet i mimo idealni stopu, ktera vede pres koreny a porad muzes sedet tj. setris sily. I na nezavodni pojeti je full idealni - krasne to zehli a v terenu si to uzivas. Nedavno jsem presedl na 26" HT a byla to hruza - najednou jsem dostaval strasne ran do zadku na ktery nejsem zvyklej a musel jsem spoustu sjezdu jezdit ve stoje. A navic mi zadni kolo strasne odskakovalo.
Na druhou stranu bych si do budoucna rad koupil karbonovou HT raketu (samozrejme zase v 29") s vahou hodne pod 10kg. Na mene narocnem terenu to musi letet pekne.
Na druhou stranu bych si do budoucna rad koupil karbonovou HT raketu (samozrejme zase v 29") s vahou hodne pod 10kg. Na mene narocnem terenu to musi letet pekne.
- Hal9000
- Test driver
Taky jsem za to že HT dnes už nemá moc smysl.