Automyčka IMO
-
- Nováček
Automyčka IMO
Zdravim, chtěl bych se zeptat ohledně myčky IMO. Nejezdim do myček, myju auto jen na vabce. Teď v Mostě dostavili myćku od IMO kde auto před vjezdem kompletně umyjou vabkou, takže na autě nejsou žadny hruby nečistoty a hlavně tam jsou silikonové kartaće, sahal jse si na ně a jsou opravdu hodně jemný, zkusil jsem vystrčil ruku při mytí a ani to nebolelo, celou dobu střika na auto ze stran i vrchu voda, takže kartače nepřijdou do kontaktu se suchou kastlí. Auto je opravdu kvalitně umytý a zajima mě Váš nazor jestli takova myćka nehuntuje lak když je tam takovej proces a silikonovy kartače.
Ford Mondeo III | 2.2 TDCI - 114 kW | Ghia X
---------------------------------------------------------------
RENOVACE ALU a PLECH disků - https://www.facebook.com/RenovaceAlu
---------------------------------------------------------------
RENOVACE ALU a PLECH disků - https://www.facebook.com/RenovaceAlu
- Mufin01
- Test driver
Re: Automyčka IMO
No podle mě teda... i kdyby ta myčka byla sebevíc šetrná a kartáče se na laku nijak neprojevovaly (o čemž pochybuju), tak není nad to si auto umýt ručně. Myčka ti nikdy dokonale neumyje třeba disky a stejně pak musíš ručně umýt místa jako je zádveří a tak. Jasně, trvá to dýl, ale ušetříš pár chechtáků a navíc pocit z poctivě ošudlanýho auta je k nezaplacení 

- spanel
- Pokročilý
Myčka jako rychlovka, když není čas a prostor dobrý. Ale, jak říká Ital, co je růčo je nejlepší! 

Do 3.5.2020 byl: FoFo II COMBI, 2006, 1.8 TDCi, 85 kW, Diamond White
- pj$lf
- Junior
Do mycky IMO jsem v praze jezdil. S kvalitou umyti jsem byl vcelku spokojenej. Po tom, co mi ale kartace dost viditelne poskrabaly B sloupek jsem tam prestal jezdit. Tedka uz jezdim maximalne do samoobsluznyho myciho boxu s vapkou. Je pravda, ze to nebyla fungl nova mycka jak popisujes, takze to info mozna neni az tak relevantni...
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Vapkou stejně neumejou všechny nečistoty. Takže ty co tam zbydou se nalepí na ten silikon a pak poškrábou co jde. Ručnímu mytí se nic nevyrovná.
Ford galaxy mk3 2008 2.2tdci
- pj$lf
- Junior
Asi tak. Kdyz to meju vapkou sam, tak to chvili trva nez se ty necistoty pustej. To jejich oplachnuti pred vjezdem na pas trva vsehovsudy par sekund, takze bych si nedelal iluze. Na oplachnuti prachu to staci, ale poskrabani to nezamezi 

-
- .
- Kontaktovat uživatele:
Před tebou tam bylo 200 aut a každé je špinavé jak jetel.
A i když je to silikon, stejně škrábe, právě ty nečistoty z ostatních aut...
A i když je to silikon, stejně škrábe, právě ty nečistoty z ostatních aut...
ST 340 by DreamScience ( 343PS 242kW 547Nm )
EX: Mondeo Mk4 Titanium S
EX: Mondeo Mk4 Titanium S